Temat: Maturka
Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2011, 00:24   #157
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus Pokaż post
Rotfl 25% odpadów i to ponoć przez matmę. Jestem dumny z polskiej młodzieży i z polskiej reformy edukacji. Dzięki tym dwóm rzeczom mam zapewnioną pracę do późnej starości.
To nie jest też nowy problem. Nie dalej jak trzy dni temu obie osoby, które obsługiwały mnie na dworcu PKP (najpierw pan w informacji, potem tępa rura w kasie - nie będę się wdawać w szczegóły, pan, choć głupi, był przynajmniej kulturalny) musiały pomóc sobie palcami, by policzyć, czy bilet ważny przez 6 godzin od 11.30 jest ważny o godzinie 16 (choć nie wiem, jakie znaczenie w kontekście mojego problemu miała ważność biletu - żadne z nich nie odpowiedziało mi na to pytanie). Nie były to też osoby w wieku, w którym powinny iść na emeryturę i liczenie w pamięci w zakresie dwudziestu (która to klasa podstawówki? Pierwsza? Druga?) uniemożliwia demencja - oboje mieli na oko 45 lat.

@matury: ci, którzy nie zdali: cieszę się z waszego niepowodzenia. Ci, którzy zdali słabo - lepiej już, żebyście nie zdali, przynajmniej bydła na studiach by nie było (i tak odpadniecie po pierwszym roku - no, poza popularnymi ostatnio szkołami marketingu, zarządzania i rybołówstwa). Ci, którzy zdali dobrze - gratuluję i powodzenia w przyszłości ; )

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 01-07-2011 o 00:26.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem