Ja powiem tak: zawsze znajdą się tacy, którym będą podobały się zmiany oraz tacy, którym podobać się nie będą. To zależy od kilku rzeczy i przede wszystkim od ludzi
Co do najlepszego miejsca na ekspienie (czyli poison spiders cave) to również kwestia umowna. Nigdy tam nie zabawiłem dłużej niż jedno przejście w poszukiwaniu ewentualnego respu Rottie'go, a eksp w innym miejscu sprawia mi - po primo- wiele satysfakcji, a po secundo całkien niezły exp/hour wyciągam.
Jedyne co mi się kompletnie nie podoba, to popierniczony pomysł z zablokowaniem drogi przez drzewa blisko tego nowego questu na sieć pajęczą (Spider Queen). Osobiście przyznam, że nie za bardzo to rozumiem i będzie mi to uniemożliwiać eliminację potencjalnego BOT'a o wyższym lv z terenów chain\carlin\small axe quest, które do tej pory transportowałem sympatycznie do wasp tower.
Druga jak na razie rzecz, która mi przeszkadza to dość nieczytelna mini-mapka, która zasiana jest copami brązowymi, a które mają przedstawiać ciemną ziemię.