Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2011, 20:33   #2945
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Mam kumpla, z którym miałem chodzić razem do klasy w liceum, ale jego tata znalazł pracę w Anglii i musiał wyjechać. Jest tam dwa lata, nadal z nim piszę na gg co jakiś czas i on pisze poprawnie. Akurat tutaj Yoh ma rację, takich rzeczy się nie zapomina. Zresztą cała ta dysortografia to bullshit, pokaż mi jedną osobę która czyta książki, a która ma problemy z ortografią. Nie pokażesz, bo taka osoba NIE ISTNIEJE.
A owszem, zapomina sie. Argument typu "mam kumpla" sobie wsadz, i pogadaj jak sam sobie posiedzisz na obczyznie kilka lat. I Mowiac "na obczyznie" mam na mysli nie uzywanie jezyka polskiego praktycznie wcale przez ten czas.
Przyznam ze nie potrafie sobie wyobrazic jak mozna zle napisac "wiesz", ale z doswiadczenia wiem, i gwarantuje, ze nie jedno slowko czy zwrot ci wypadnie. Czesto cos pomysle, po angielsku, a potem mam problem to wypowiedziec po polsku.

Ja zapomnialem wiele, ale mysle ze nie wale takich bledow. A pisze ze spellcheckiem angielskim tez, a nie polskim.

A przy okazji
Cytuj:
Pozdrowię cię z UW, pracowniku kafejki bez przyszłości
Na obecnym rynku pracy papierkiem z UW bedziesz sie mogl co najwyzel podetrzec jak cie rozwolnienie dopadnie.

A tak na koniec. Moze skonczmy offtop, i pogadajmy o tym LoLu znow?

Ktos kupuje Leone?

Jestem nia troche zawiedziony. 2 stuny brzmia troche OP na tanku. Czy tylko ja uwazam ze jej ult zamiast slowa powinien dawac blind? Blind wystepuje teraz tylko w 2 champach w grze.

Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 10-07-2011 o 20:37.
Quezacoatl jest offline   Odpowiedz z Cytatem