Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2011, 21:11   #1201
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Prohibicja aka godzina policyjna we Wrocławiu wprowadzona.

"Obserwując statystyki tego, ile osób umiera bo ktoś prowadził po alkoholu dziwię się, że budzi to takie kontrowersje." - no tak, bo jest przecież bardzo oczywista korelacja pomiędzy godziną (21-6) i miejscem (centrum), w których zakupiono alkohol, a ilością świeżych grobów. Pomijając już fakt, że pewniejszym sposobem zmniejszenia ilości pijanych kierowców jest delegalizacja samochodów.
Nie wiem, jaka jest prawna definicja "najbliższej okolicy", ale de facto można to rozciągnąć na całe miasto. Przecież w Polsce nie da się przejść kilometra, żeby nie natknąć się na kościół.
Socjalizm i próby kontrolowania ludzi nadal istnieją, jeszcze chwile i będą mi mówić z kim mam do łóżka chodzić i nasze czasy nie będą już różniły się zanadto z średniowieczną epoką.

Apropo

Cytuj:
5,5 mld euro dla przyszłych członków UE

INFO: Jak podaje wnp.pl, Komisja Europejska zakończyła swoje plany finansowego wsparcia w latach 2011-13 reform w krajach ubiegających się o członkostwo w UE.

Wsparcie od unijnych podatników w wysokości 5,5 mld euro mają dostać: Albania, Bośnia i Hercegowina, Chorwacja, Islandia, Macedonia, Czarnogóra, Serbia, Kosowo oraz Turcja.

- Fundusze powinny pełnić rolę katalizatora, które przyspieszą wdrażanie reformy w tych krajach oraz posłużą do wsparcia w nich procesów integracji europejskiej – powiedział p. Stefan Füle, unijny komisarz ds. rozszerzenia i polityki sąsiedztwa.
Źródło: finanse.wnp.pl

Opracował: TC
WTF Turcja?! Czy ci debile chcą zislamizować europę czy co? PRZECIEŻ TURCJA TO NAWET NIE JEST EUROPA, Eurodebile...
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.