Przynajmniej dwóch graczy walczących na dystans powinno mieć w zapasie jakąś broń, katanę albo mace, żeby w razie czego móc bloknąć, i żeby demon nie uciekł. Musi ktoś też bić z dosyć daleka bez EQ, żeby móc nosić potki, i donosić tym, co się skończą. Ja mogę się poświęcić i przyjmować wszystkie hity demona (mam Full Eq), oczywiście jeżeli ktoś mnie będzie leczył, bo sam nie wyrobie, jak Knaknaknork mi walnie combo, no to leże.
EDIT: Aha, no i każdy obowiązkowo 50+ potków, bo Demon podobno lubi się przerzucać. No i jeszcze jedna sprawa - fajnie by było, jakby ktoś nasz wyczyn nagrywał - niestety ja odpadam, ponieważ moja karta graficzna (standartowa, z Windowsa, moja prawdziwa się spaliła :/) jest na skraju ubóstwa, cud że mi Tibia działa, niestety odbija mi się to na grafice. Powiem tak - jeżeli jest ciemno, mam krechy i kropy na ekranie, ale widać co i jak. Jeżeli jest jasno - wszystko jest spoko. Ekran mam tylko na 1/4 klienta Tibii, reszta to chat, którego nie da się zmiejszyć (próbowałem zmiany rozdzielczości - kicha).
|
------------------------------------------
100 post - 11 lipiec 2011 16:42
200 post - 3 sierpień 2011 15:03
300 post - 14 wrzesień 2011 19:07
400 post - 11 października 2011 16:41
Ostatnio edytowany przez voice - 14-07-2011 o 22:35.
|