Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2011, 21:43   #25
Rookstayer_the_humble
Użytkownik Forum

Rookstayer_the_humble's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2011
Lokacja: Pl

Stan: Usunięty
Profesja: Rookstayer
Gildia: brak
Świat: Antica
Poziom: 42
Skille: 23/27
Domyślny

@Voice
Powiem ci że może mój 42 lvl kiedyś to nie był wysoki poziom ale nigdy w normalnej tibii nie użyłem bota bo to bezsens. Raz na otsie ale to dlatego że nie chciało mi się klikać UHów Mniejsza z tym.

@Masterwizard
Powiem ci że nie wiem od Tibii 8.2(?) co się w grze dzieje bo skończyłem z grą i niedawno na forum się zarejestrowałem żeby się dzielić z kolejnymi pokoleniami tym co wiem o Rooku. Z tego co mówisz rzeczywiście Cipsoft coraz bardziej psuje Rookstayerom grę. Co do torby/plecaka to jakiś poroniony pomysł. Mnie szlag trafiał jak mino hell a następnie wasp tower popsuli (poszerzali tunel do kuchenki i do wejścia wasp tower) a przy czymś takim na pewno bym się jeszcze bardziej wkurzył. Mapa się popsuła to i teraz pora na popsucie klimatu. A ogólnie biorąc sprawę trapowania i zabijania botów to cipsoft od zawsze walczył z tym zjawiskiem (a szkoda bo w znacznej większości było ono zjawiskiem pozytywnym) i teraz te plecaki plus wczesniej zmiana mapy dąży do wyeliminowania trapów.
A tak to gratuluję wytrwałości. Kiedyś też miałem takie zacięcie ale przyszły obowiązki i gra musiała pójść w odstawkę

@Virtus
Napisz może jak wejść bo pewnie innym się to przyda. Chyba że cipsoft zmienił zasady i już każdy ot tak może wejść.

Wielki rozwinięty Rookgaard!
Misja na ss, demony, smoki, warlocki!

Poza tym mili i przyjaźni gracze którzy pomogą wkręcić się w świat Rona.

Ostatnio edytowany przez Rookstayer_the_humble - 15-07-2011 o 22:59. Powód: Dopiska do wypowiedzi
Rookstayer_the_humble jest offline   Odpowiedz z Cytatem