Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2011, 00:41   #58
voice
Użytkownik Forum

voice's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2010
Lokacja: Puławy

voice ma numer GG 8133179
Domyślny

Heh. Widać mój temat się rozwija, także ilość osób na Seleniee ^^. Cieszę się bardzo. A teraz kilka sprostowań:

Cytuj:
Zastanawia mnie pamiętnik Amber. A przede wszystkim skąd Amber znała Ferumbrasa?
Ferumbras kiedyś był NPC'tem na Mainie. Pamiętnik ten pochodzi z przed Tibii 8.0, później tego NPC usunęli, a pamiętnik zostawili. Tej informacji nie jestem zbytnio pewien. Wiem natomiast co oznaczają te gwiazdki - są to NPC które coś sprzedają. Dwie gwiazdki o był chyba ekwipunek, 4 to jedzenie. Nie pamiętam. Przed chwilą skojarzyłem sobie pewne fakty:
- Amber prowadziła pamiętnik co kto sprzedaje
- Dwie gwiazdki w pamiętniku Amber to ekwipunek
- Amber była więziona przez Orców
- Orcowie zrobili listę rzeczy, które (w gruncie rzeczy), są ekwipunkiem.

Hmm...

Cytuj:
A w ogóle zauważyliście, że poziom nad mino magiem wygląda jak wolf?
Mógłbyś jaśniej? Nie za bardzo dzisiaj kumam ;P

Cytuj:
Propo podobieństw jeden z poziomów nad spider queen (-2 bądź -3) wygląda jak pająk?
To samo co wyżej ;P. Bardzo bym prosił.

Cytuj:
(ściana od ghula coraz bardziej się niszczy)
Cipy potwierdziły, że Ghoula umieściły w pokoiku, ponieważ kiedyś na Katana Quest były potwory: Ghoul, Rotworm i dwa skelety. Cipsoft pomyślał (to oni umieją? 0o) że ten quest będzie za trudny, dlatego umieściły go za ścianą. A ściana się nie niszczy, tylko Cipy celowo ją "niszczą" . Chociaż nie wiem jaki w tym cel _/

EDIT: Fall, ty też znikałeś Spajka z nami? ;o. Myślałem że to tylko ja i oskaruniu ;o. Nic nie powiedziałeś

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ruszek Pokaż post
Rozmowa z Klaudią +8 do motywacji, Marta +20 do medżik penetrejszyn.

------------------------------------------
100 post - 11 lipiec 2011 16:42
200 post - 3 sierpień 2011 15:03
300 post - 14 wrzesień 2011 19:07
400 post - 11 października 2011 16:41

Ostatnio edytowany przez voice - 16-07-2011 o 00:46.
voice jest offline   Odpowiedz z Cytatem