Temat: Ogólne który świat?
Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2011, 09:55   #10
czubass
Guest

Domyślny

jeżeli zamierzasz grać na pacc to polecam Ci świat Premia.
Minusem tego świata jest z pewnością konieczność posiadania PACC, ale jest o wiele więcej plusów mogących cię zachęcić grania na właśnie tym świecie.
Wymienię je w kilku punktach:
- dużo wolnych expowisk
- z pewnością znajdziesz dla siebie dobre oraz wolne expowiska, gdzie nikt nie będzie zakłócał twojego spokoju
- wychodząc na maina wystarczy ładnie zapytać się o pomoc dla początkującego (jeżeli jesteś kulturalny otrzymasz pomoc)

zatrzymując się przy tym punkcie mogę powiedzieć, iż sam otrzymałem pomoc w wysokości ok ~30k na początku

- ceny itemów są bardzo niskie (czyt. ceny jak sprzedajesz do npc)
- ceny itemów addonowych, które lecą również z bardzo słabych potworków jak minosy czy też misie można dużo zarobić i nie będziesz miał problemu z kupowaniem potionów i innych rzeczy potrzebnych Ci do wbijania lvla
(dla przykładu 2,5k bear paw)
dodam jeszcze iż respy misiów są wszędzie wolne, więc bez problemu sobie wyloocisz w ciągu 1 godziny 2 przy szczęściu (sam tak zrobiłem)
- kultura graczy jest bardzo wysoka, normalnie gracze nie zabiją cię za nic
no oczywiście random pk itp spotkasz jak wszędzie, ale tutaj z pewnością jest ich o wiele mniej niż na innych światach, np ja mam 30 lvl i spotkałem dotąd tylko 2 pk, którzy oczywiście normalnie nie grają na tym świecie

to by było tyle na temat mojej historii o premii oraz zapraszam do grania na tym serwerze
  Odpowiedz z Cytatem