Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2011, 05:06   #1
Blackq
Użytkownik forum

Blackq's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2011
Lokacja: w Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei.Coole
Profesja: Royal Paladin
Świat: Tajemnica
Poziom: 348
Skille: wielkie
Poziom mag.: <*
Pergamin Forum The Delete.

Witam...

Piszę tutaj nie propozycję lecz zażalenie, ponieważ forum to makabra? Tak makabra, wszystko do dupy. Powinienem teraz palić fajkę zamiast to pisać ale myślę że po tym Scenariuszu Aministratorzy zastanowią się i zrobią coś.

A więc.

Forum - Wygląd[Styl] Do dupy wgrajcie coś Ciemniejszego mniej zamulającego.
Dodajcie Nowe Działy ( z głową ), pozmieniajcie Nazwy tych co są na inne ponieważ są one beznadziejne.
Forum zamula strasznie ( ! ).
Nie kasować tego tematu, dopóki nie przeczyta Administrator najlepiej ( główny ).

Jeżeli Administrator chciałby uzyskać profesjonalną pomoc proszę jedynie napisać na PW swój numer Gadu a na pewno odpiszę i wspomogę Forum, i na pewno wyjdzie na ludzi...

Pewnie już każdy z Team pragnie wbić mi bana <hi> a proszę nawet na IP używam proxy a także mam zmienne IP <myśli> . Ale nie nie chciałbym bana tylko kontaktu z głównym Administratorem, ponieważ chciałbym aby te forum zakwitło i żeby coś i ktoś nim się zainteresował. Pisze chyba zrozumiale? Jeżeli nie dla tych którzy nie ogarniają niech napiszą w obrazkach wszystko napiszę dla uproszczenia dla takich ludzi.

!!!! Proszę o decyzję PRZEMYŚLANĄ! Tu chodzi o dobro Forum !!!!
Blackq jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.