Boże ludzie czytajcie ze zrozumieniem co ja pisze!
Możesz sobie wybrać nazwisko jakie chcesz. POWTARZAM, że są zabronione nazwy ludzi, którzy negatywnie zapamiętali się w historii. Przejdź sie po ulicy i zrób sonde: "Czy wie Pan/Pani kim byli Nietzsche i Hitler?" Na 10 osób, 9 będzie wiedziało kim był Hitler, a pewnie 1 kim był Nietzsche. Panie "Grzyb" proponuje więc dokładniejsze analizowanie poszczególnych postów. A propos, Nietzsche uważał Niemców za rasę panów? Pierwszy raz słysze. Czytałem Nietzsche'go i w jego utworach nie znalazłem przesłań dotyczących wyższości jednych nad drugimi. Faktem jest, że ów poeta miał troche nierówno pod sufitem (czytaj: gubił się sam w swoich utworach

), czym później udowodnił - choroba psychiczna.
@eerion
Bardzo dobrze wiem, co znaczy to słowo. Nie widzę problemu, że rodzina niemiecka wyemigrowała do Hong-Kongu. Przy okazji chciałbym napisać, że Hong Kong to była kolonia brytyjska. Miasto swoim wyglądem przypomina takie metropolie jak Nowy Jork, Chicago, Tokio. Władze Hong Kongu nie za bardzo cieszyły się z faktu, iż zostaną przyłączone do Chin. Btw: Bubble nie jest Chinką. Jest Chinką pochodzenia angielskiego