Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2011, 13:16   #25
C2H5OH
Użytkownik forum

C2H5OH's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2011
Lokacja: Chociwel

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
C2H5OH ma numer GG 2491173
Domyślny

Dla mnie jest jasne, Rookstayer to nie żadna profesja, zwykły wymysł graczy. Masz racje nikt nikogo nie zmusza, cóż mam ten swój pogląd z własnego doświadczenia. Nie raz spotykałem się kiedy taki Rookstayer okradał zwykłego newbie, przeszkadzał w normalnym graniu lub po prostu go trapował. Nawet sam tego doświadczyłem grając pierwszy raz w Tibie. Więc nie musisz tutaj myśleć za mnie, a to co robiłem w czasie kiedy pierwsi Rookstayerzy(hah) chodzili po Rookgardzie to już moja osobista sprawa, ale widać Ty znasz mnie lepiej. I to że mam 16 lat nie znaczy że jestem jakiś głupi, ograniczony i nie doświadczony bo tak wynika z Twojej wypowiedzi. Nie jestem aż tak bardzo za CipSoftem, ale jeśli będą mieli pomysł żeby coś dać osobom zostającym na Rooku(w co wątpię), to będę wyrażał swoją negatywną opinię na ten temat i nikt mi tego nie zabroni. Tak jest to efekt uboczny, bo większość ludzi którzy decydują się na pozostanie, utrudniają grę nowym i początkującym graczom, fakt że jest kilka Rookstayerów, którzy pomagają graczom w poznawaniu chociaż cząstki Tibii, sam otrzymałem taką pomoc, ale niestety to jest duża mniejszość.

#Edit
A to że chodzili po Rookgardzie jako pierwsi kiedy "ja robiłem w majtki" to znaczy że mam ich uwielbiać?
Bo tak to wynika z Twojej wypowiedzi, tak jakby byli kimś ważnym tylko dlatego że byli pierwsi.
Wielu ludzi chodziło przede mną nie tylko po Tibii ale i po Ziemi, i nie każdego darze uznaniem i szacunkiem.

Ostatnio edytowany przez C2H5OH - 27-07-2011 o 13:52.
C2H5OH jest offline   Odpowiedz z Cytatem