Cytuj:
Nie wydaje mi się skoro - twierdzi że ma 16 lat.
|
- właśnie dlatego. Pomyśl przez chwilę ile miał lat, gdy powstała gra. I niech ma sobie te 16 lat, każdy tyle miał, a jeśli nie miał to mieć będzie.
Cytuj:
Jakoś ja się z niego nie śmieje, wyraził swój pogląd i tyle. Boli Cię to?
|
Nie śmiejesz się z bajecznie prostego powodu - masz taki sam pogląd. Nie boli mnie to, jak wcześniej napisałem naświetliłem sprawę i zadałem kilka pytań do analizy.
Cytuj:
Hmm jak zaczynałem grać w tibie to z tego co pamiętam rookerzy własnie sporo pomagali, a ostatnimi czasy tylko trap / wy*******ać z mojej wyspy / itp.
|
- Po ostatnich update'ach trapowanie nie ma sensu (teleport w świątyni z pull BP), więc nikt na rooku nie trapuje, a przynajmniej ci, którzy o tym wiedzą. To własnie ostatnie czasy. Poza tym również sporo gram i nie spotkałem się ze sformułowaniem, aby Rookerzy wrzucali teksty typu "wypi.... z mojej wyspy". Wręcz przeciwnie - ci, którzy tam pójdą, a jest ich naprawdę wielu wołają nieraz "Go to main Noob".
Cytuj:
Hmm nie gadaj że pomagają bo kiedyś może i owszem teraz po co? Rook jest teraz tak prosty że nie muszą pomagać i zresztą i tak tego nie robią wręcz przeciwne... Bocą tylko te rookery i nowym pod*******ają expa.
|
To pomyśl przez chwilę...a może własnie teraz zaczęli pomagać, skoro zabijanie nie ma sensu? Ależ to przyjemne! No cóż..."nie robią tego" - i oczywiście kolejne subiektywne odczucie rzeczywistości. "Bocą" - j.w. Empiryzm się kłania, lecz dlaczego wyrabiasz zdanie na podstawie kilku spotkanych high lv. Botów? 2 lv również potrafią bocić, tu nie ma reguły, a te powyżej 8 lv. równiez na mainie. Zupełnie tak, jakbyś spotkał jakichś gości w np. Warszawie widząc ich z papierosami i mówił "Palą faje tylko te warszawiaki". Naprawdę to mija się z celem. A co do expa, to cóż...życie. Każdy chce życ, ma swoje cele i chce je realizować.
Poza tym wracam tego, że nie warto ciągnąć tego wątku. Każdy ma swoje zdanie, stoi przy nim i tak zapewne pozostanie.
@edited
A propos Nowego Rookgaardu - czy ktokolwiek z Was spotkał Shenga po ostatnim update, czy może sie na stałe pogniewał i już nie nawiedza Mino Hell?
@edited 2. Dobrze wiedzieć Tefloniqu, już pędzę...