Jimpahi ma rację, jak najbardziej, o czym wielokrotnie myślałem zdajac sobie pytanie "dlaczego nadal tu są...". Mało tego uważam, że gdyby chciał się ich pozbyć to z automatu zacząłby przenosić ludzi (nawet z wysokimi levelami) na mainland. Byłoby to oczywiście bardzo krzywdzące, bo ludzie - o ile nie bocili - poświęcili kupę czasu na wbijanie leveli na dających niski exp. potworkach.
C2H5OH większość graczy, dla których istotny jest PACC znajduje sie na mainie - to z nich właśnie CipSoft czerpie największe zyski. Na Rooku owszem spotyka się osoby posiadające PACC, lecz w znacznej większości są to osoby, które zwyczajnie posiadają kilka charów na jednym koncie, do którego przypisany jest PACC, a i tak za chwilę wyjdą na mainland. Z drugiej strony uważam, że kupowanie PACCa tylko, aby być na Rooku mija się z celem. Właściwie na tą grę nie wydałem ani razu grosza, poza czasem poświęconym no i ...energią elektryczną. Można zajść tu daleko nawet bez PACC, wymaga to jednak więcej czasu (brak bonus exp.).
@edit down
Cytuj:
Każdy ma swoje zdanie ale tylko ty bronisz rookstayerów jak jakiś fanboj
|
Owszem. Broniłem, bronię i bronić będę pomimo wszystko. To jeden z wyznaczonych przeze mnie celów, które realizuję. Nie wszyscy bronią, część myśli sobie tylko i milczy. Ja działam. A dlaczego? Proste. Nie należy generalizować i wrzucać wszystkich do jednego wora, bo liczą się ludzie-to co robią, a nie wszyscy czynią źle.