01-08-2011, 11:32
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niegoslav
Przepraszam z góry jeśli kogoś uraziłem moim wtrąceniem się, ale czy przypadkiem zastraszanie - jak to pierwszy zrobił w temacie Miniutek nie jest czynem karalnym? Proponowałbym, abyś to Ty Miniutku przykozaczył, bo Twój post jest dowodem przeciwko Tobie, wystarczy aby arkabla w tym momencie zgłosił całą sprawę na policję, i masz pozamiatane. Ja akurat was obydwu nie znam, ale czytając to, mogę zauważyć, że coraz bardziej nakręcacie spiralę agresji na siebie. Jaki jest tego sens? Może po prostu dajcie sobie spokój z pullowaniem na siebie/trapami, przede wszystkim z wyzywaniem się i gadaniem o zabijaniu/pobiciu jeden drugiego. To nie jest wyjście - sugeruję po prostu ignorowanei jeden drugiego, przecież (choć nie znam sytuacji, ale jestem pewien że takiego czegoś nie było) nie pozabijaliście sobie matek, nie popodpalaliście domów. Na świecie jest tyle zła, po co kreować więcej?
Kończąc mój filozoficzny wywód, mam nadzieję, że ktoś chociażby przez 2 sekundy się zastanowi nad tym co robi - wtedy to będzie sukces.
|
Grozby do innego czlowieka sa karalne w wymiarze kar do 3 do 5 lat pozbawienia wolnosci
@kocham ten was spam<3
teraz jakies zalegle lvl
Uploaded with ImageShack.us
:*
:}
i 100 dist