OMG, morfeusz nie ściemniaj, ja napisałem JEDEN post w JEDNYM z tematów, a od pana Dromadera odpowiedź dostałem po pół godzinie..
Dam tutaj e-maila którego dostałem:
Cytuj:
Witam,
Pragnę tylko sprostować, iż użytkownik morfeusz462 odnosił się do nie otrzymanego przez niego pacca wygranego w konkursie sms, z którym firma Drom nie ma totalnie nic wspólnego. Konkursem sms zajmuje się osobna firma.
Jeśli chodzi o niektóre osoby, które nie otrzymały odpowiedzi na swoje maile - przenieślimy się jakiś czas temu na inny serwer mailowy i mamy spore problemy z nim od tamtej pory, wiele maili do nas niestety nie dociera. Staramy się ogarnąć sytuację.
Jeśli chodzi o konkursy sms to niestety nie mam pojęcia dlaczego niektóre osoby nie otrzymały swoich nagród. Na forum podaliśmy maila kontaktowego, na którego powinny się zgłosić. Jesteśmy także w kontakcie z tymi użytkownikami i staramy się im pomóc(w sensie moderatorzy, Slythia i ja, za Bosala nie odpowiadam). Niestety to jest wszystko co jesteśmy w stanie zrobić na tą chwilę.
Mam nadzieję, że rozjaśniłem trochę sytuację. Jeśli masz jakieś pytania zadaj je śmiało.
Pozdrawiam,
Dr. Omader
|