Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2011, 19:30   #1223
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior Pokaż post
Samobójstwo to głupota i tchórzostwo.
A Twój tekst: "To spróbuj się zabić. Będziesz się bała? Przecież to nie wymaga odwagi." - jest chyba najgłupszą rzeczą napisaną na tym forum, od początków jego istnienia.
Słusznie zauważone, "chyba". Mój był głupszy, głupszy na tyle, że go skasowano.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor Pokaż post
Cieszę się, że mogłem się czymś przysłużyć Jednak z oceną drugiego tekstu się nie zgadzam - jest prosty, bo takie staram się tu linkować, ale nie głupi.

A GW prezentuje merytorycznie niski poziom, ale nie ma wielu alternatyw. Co z tego, że "Rz" pod tym względem wypada lepiej, jeśli 3/4 redakcji cierpi na poważne zaburzenia osobowości?
Jest głupi, bo mówi nieprawdę mimo świadomości autorów o innym stanie rzeczy. Prawicowe rządy w krajach Europy? Sarkozy socjalista, Merkel socjalistka, Zapatero socjalista, Tusk socjalista. Reszta to samo, sypią się kolejno Portugalia, Grecja, Włochy. Dobry plan? Doskonały, wypuśćmy obligacje, zapłaćmy za nie obligacjami, zadłużajmy się dalej, drukujmy pieniądze (mam nadzieję, że dobrze pamiętam treść).
Mówisz, że na inne gazety nie ma co liczyć, no i masz rację, może warto dawać newsy ze stron internetowych nienależących do gazet? Albo po prostu takich, które nie mają takich skrzywionych poglądów na świat.

Ostatnio edytowany przez Voon - 09-08-2011 o 19:32.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem