Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2011, 09:31   #1373
Masterwizard
Użytkownik Forum

Masterwizard's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2011
Lokacja: Rookgaard

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Silvera
Poziom: 106
Skille: Dst25
Poziom mag.: ;]
Domyślny

Dzięki Tefloniqu Ależ tych pytań

13 dni tym razem zajęło mi wbijanie levelu z 68 na 69 ale grałem tylko mając bonux exp Przy każdym zdjątku staram się w momencie awansu wbijać tekst jakiś wraz z datą. Druida posiadam, zrobienie go nie było aż takie trudne, bo wcześniej padło kilka botów z potrzebnymi przedmiotami (gdy jeszcze można było cokolwiek wyciągać z martwych ). Co do PACC'a to udaję się tam właściwie tylko wtedy, gdy zajęte jest mino hell i pozostałe okoliczne jaskinie - jednak dla mnie mino pozostaje najprzyjemniejsze do ekspienia No i ten dreszczyk, że może Sheng w końcu sie pojawi . Na Paccu natomiast Trolli mnóstwo i można takż edośc szybko % podciągnąć Stamina....hmm...10 % przez pełne dwie godzinki można podciągnąć, o ile jest szybki wieczorny resp i nikt się za nadto nie kręci Sam to sprawdzałem, bo mnie to bardzo ciekawiło

No to Ci się naodpowiadałem Teraz czekam na Twoje zdjątka, kolejne awansiki i ...to, że ponownie zawitasz na Silverze - w VIP'ach figurujesz, więc tylko czekam aż się zazielenisz tam

A TOBIE gratuluję kolejnego LV Oby do przodu.... !!

POZDRÓWKA !!

Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem...
Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli...

17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo

21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka

Ostatnio edytowany przez Masterwizard - 11-08-2011 o 20:10.
Masterwizard jest offline   Odpowiedz z Cytatem