Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2011, 11:16   #15709
Miłosz
Exotyczny

Miłosz's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
Domyślny

No i jak zapowiadałem, na jakiś czas (jak nie na zawsze) rzucam grę ; p Jeżeli będą chęci i czas to kupie następnego PACC'a w następne wakacje. Chociaż i tak może dodam jeszcze jednego ss'a z lvlem jeśli będzie mi się chciało ten event z midnight shardami znowu robić ; p

---
No i coś starego:

Cieszy mnie to, że ludzie zaczęli tu w końcu dodawać zdjęcia, przynajmniej jak kiedyś wejdę to będę miał co oglądać ; p Mam nadzieję, że ten temat nie skończy jak inne npvpowe tematy światów, które są zawalone sprzeczkami no-life'ów i hipokrytów, którzy jak twierdzą czują się lepsi bo już rzucili tę grę ale ich żałosne życia dalej nie pozwalają im na nic innego, tylko na szperaniu na tym forum w celu zaczepienia kogoś aby podbudować swoje żałosne ego. Mam nadzieję także, że nikt tu w sprzeczkach nie będzie używać swoich prywatnych fotek swoich czy kogoś innego. Każdy człowiek który ma normalne życie i kolegów, nie widzi potrzeby robienia zdjęć w parenaście osób z dwiema butelkami na głównym planie (żałosne), bo jakby dla kogoś melanże były chlebem powszednim nie musiałby wrzucać takich fotek na forum gdzie i tak to nikogo nie obchodzi. Także pamiętajcie aby ignorować przybłąkanych hejterów, bo na moderatorów z tego forum też nie zawsze można liczyć, a szkoda by było zasyfić taki temat.

Życzę powodzenia!