Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_
Tobie nie ma być szkoda kupowania Infinity Edge i Phantom Dancera. Ty masz je kupować jako pierwsze.
|
W sumie to racja, wkońcu szybkość ataku przekłada się na dmg w jakimś okresie czasu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_
Jak chcesz sobie regenerować życie to po IE i PD kup Bloodthirstera, a do obrony kup Banshee's Veil, które w zupełności wystarczy jeśli grasz ostrożnie i nie wpieprzasz się w melee jako Cait.
|
Już wolę przedmioty pod lifesteal, tylko tutaj kłopot. Czy te 15% sumuję się z kolejnymi 15% i to oddaję mi w hp 30% tego co uderze? I czy ten dodatkowy bonus w tym mieczu zwiększa się współmiernie z ilością tych mieczy?
Zacytuję "Zyskujesz 1 obrażenie i 0,25% kradzieży życia za każde zabicie. Maksymalnie +40 obrażeń i 10% kradzieży życia. Bonusy znikają po śmierci." - Czyli jeżeli zabiję 40 (chyba chodzi również o npc?) to czy w moich 3 mieczach zyskam dodatkowo 120 ataku i 30% kradzieży? Coś mi się wydaję za łatwo, gdyby mieć takich 6 mieczy to moja postać byłaby niezwyciężona.
I jeszcze jedno pytanie, czy składanie przedmiotów wychodzi taniej niż kupno od razu w shopie?
P.S.
Co powiesz o inwestowaniu w Hextech Gunblade dla postaci dystansowych? Dmg' dmgem, ale on również ma life steal i bonus do spowolniena na 3 sekundy aż o 50%. No i co to jest to "wamp skill/wampiryzm zaklęć"? Kradne tym Bufy przeciwnika? : d