Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2011, 10:00   #3290
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@ Pokaż post
Support, ap cary > karma, na midzie to totalna farmerka i ma niezły burst w early i mid game, mega aoe skille i potrafi skrzywdzić kogoś rzucając tarczę na koniec ekranu na miniona (grałem z jedną, zaliczył w ten sposób duala na bocie), możesz spróbować nią pograć.
Mam ją i gram nią czasem. Problem w tym, że Karma jest bardziej zależna od teamu niż inne supporty, albo inaczej - dobry team = Karma błyszczy, zły team = Karma jest useless. Poza tym teraz jest zbugowana, no i czekam na ten buff do W... zresztą Karma bardzo szybko się nudzi. Jej "ulti" może jest fajne na papierze, ale po chwili okazuje się, że to straszny lackluster.

Cytuj:
Co do soraki ap, to wystarczy byle veigar czy morgana by ją zjedli na combo, nie wspominając już o swainie czy annie. W late game z ogarami jej nie widzę kompletnie. One focus soraka cya.
Ja miałem to szczęście, że team mnie chronił (pewnie dlatego, że miałem większość killi LOL), taki Jax próbował mnie znukować - dostaje silence = nie ma stuna, potem wicherek od Janny - pada. Ale zazwyczaj ludzie nie focusują Soraki w ogóle. Więc sobie latam i spamuje Q, a naprawdę po chwili sporo stacków się robi.

Jak tak teraz patrzę, to w ciągu tych 4 gier w sumie miałem 32 kille, 23 śmierci, 64 assysty, co średnio daje 8 killi, 5.75 śmierci, 16 assyst. Ratio chyba nie takie złe biorąc pod uwagę to, że praktycznie mój build ograniczał się do cdr butów, morello evil tome i rylai's, jedynie w jednej grze (w której ironicznie miałem najwięcej śmierci) miałem scepter i zhonya's.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem