Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2011, 14:45   #3295
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Co do mantry to myślę, że nie należy aż tak przesadzać. 15 sec na 18 lvlu z cooldownem to dość krótko więc źle nie jest.

O wiele bardziej by się przydało zadawanie dmgu celowi z W, a byłoby wspaniale gdyby on jeszcze silencował.

Nie wiem skąd słyszałem, ale riot chce odebrać W dmg w zamian za silence, lol? Popieprzyło ich na maksa, W skill dla junglera to idealny skill z mantrą. Ucieka za wroga, zadaję mu dmg + spowalnia.

Btw, co myślicie o buildzie dla tristany ad : berserk buty > tiamat > phantom > bloodthir > last whisper > infinity? Mi się fajnie takim buildem grało gdy gra doszła do 40 minut miałem full build, mega farma (70%+ minionów szło na moje konto na lane) i w tfach robi niezłe spustoszenie, cryty po 400 minimum i to z jaką predkością po włączeniu Q + dmg zadawany pobliskim celom i bardzo szybkie stackowanie blooda. Oczywiście w late zawsze mogę zamienić tiamata na Cleavera, by ownić innych carry i tanki, nie śmiejcie siębo na początek ten pomarańczowy topór zbiera farmę jak szalony.

Ostatnio edytowany przez janek@ - 31-08-2011 o 14:58.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem