Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2011, 15:03   #3296
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@ Pokaż post
Co do mantry to myślę, że nie należy aż tak przesadzać. 15 sec na 18 lvlu z cooldownem to dość krótko więc źle nie jest.

O wiele bardziej by się przydało zadawanie dmgu celowi z W, a byłoby wspaniale gdyby on jeszcze silencował.

Nie wiem skąd słyszałem, ale riot chce odebrać W dmg w zamian za silence, lol? Popieprzyło ich na maksa, W skill dla junglera to idealny skill z mantrą. Ucieka za wroga, zadaję mu dmg + spowalnia.
12 sekund*

Co do W, Riot ma W PLANACH (aka soon tm) dodać do Spirit Bonda dmg na primary target (taki sam, co robi linka) i silence (ale nie wiadomo, czy tylko na primary target, czy aoe przez linke). Problem w tym, że wtedy Karma będzie miała trochę za dużo wszystkiego i mogą coś znerfić...

O odbieraniu czegokolwiek pierwsze słyszę.

W ogóle chyba lepiej by było, jakby zrobili rework Karmy. Jej ulti wcisnąć pod W (coś jak u Katariny), a Spirit Bond dać jako ulti, ale z lepszym efektem, np. Wszyscy wrodzy championi naokoło zostają spowolnieni i otrzymują X dmg. Jeśli przez 3 kolejne sekundy będą w range Karmy, otrzymują kolejne Y dmg i Silence na 3 sekundy.

Btw. Kupiłem sobie Morde. Pierwsza gra, staty 18/4/6. Gragas mnie ładnie nafeedował na topie, poza tym pozwolił mi na farmę creepów (jak nim się zajebiście łatwo farmi : O), potem już z górki. Wroga Vayne tak się mną przejęła, że zamiast ubierać się w dmg kupowała mres itemy, w tym QSS : ( Ale carrować team, to ona mogła co najwyżej w jungli na wilkach.

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 31-08-2011 o 15:06.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem