Cytuj:
Kaamcio napisal:
powiedzieć że w tej jakini z ds'em jest jeszcze trzecia porcja ghule (chyba 4) a ja nie warto z gfb a z hmm... Możesz chodzić koło Thais ( trochę na północ i w lewo) na bagna. Jest tam kmienny krąg i w środku dziura. Schodzisz na dół i masz beho, 1-2 ghule i sporo szkieletów. Idziesz jeszcze w góre i znowu jest beholder Jak pójdziesz na dół to chyba jest jeszcze trochę ghuli ale nie pamiętam...
|
a ja napisalem:
potworki: 1x3 ghoule (pierwsze pietro) 2x5 ghouli i 1 ds (za teleportem)
czyli przed tele sa 3 ghoule ktore mozna wybic z gfb/fbomb/hmm a dalej 2x po ~5 ghouli tak ze da sie je wybic z gfb...
z tego co napisaliscvie najbardziej mi sie podoba to co napisal marshal... sporo tego itd... w pozostalych przypadkach (w sumie w przypadku marshala jest podobnie) nie wiadomo gdzie to sie dokladnie znajduje... lub co wziac/ co miec na sobie/ itd itp... w kazdym razie... proponowalbym sie trzymac schematu ktory podalem...i pamietac ze jezeli napiszemy cave na edron to nie kazdy musi wiedziec gdzie ten cave jest... wiecej szczegolow panowie... to nie ma byc dla ludzi ktorzy znaja te miejsca tylko dla tych ktorzy nie wiedza gdzie nabic expa... dlatego starajmy sie im to ulatwic... mowmy dokladnie gdzie co i jak... a przynajmniej starajmy sie to robic...