Temat: DotA 2
Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2011, 12:46   #47
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
Ja jebie, przez to jedno stwierdzenie spadłeś w moich oczach do zera, a cała twoja wypowiedź osiągnęła dla mnie status gówna, które należy ignorować.
To że komuś się nie podoba, że musi na wilkach misję robić 3 dni to już niestety nie moja wina.

Metin był kiedyś śliczną grą, a jeszcze lepszą na prywatnych. Zwyczajne 5-6 mobilnych skilli, które mogłeś łączyć z ruchami postaci i ich unikać. Intersejs skrojony na maksa, fabuła tworzona przez graczy, cudne wojny, mechanika przebijająca wszystkie mmorpg. Nie wiem, co ci się w tej grze nie podoba, chyba to że gra tam 90% 14 latków z polski, ale to trochę nie obiektywne określać gre z tej strony. Metin to bardzo fajna gra, ale rozwój postaci jest żenujący i to że bez grubego portfela się nie obejdzie. Ale wojny i pvp jak stały i nadal stoją na wysokim poziomie, to samo balans postaci i zwykłem mówić, że żadna masowa siciowa rpg nie dostarczyła mi tyle przyjemności z pvp jak metin. No chyba nie powiesz mi, że gra w której nawala się 20 vs 20 ludzi czy expiąc ty vs 100 potworów "nie ma życia"? ;p

Ostatnio edytowany przez janek@ - 09-09-2011 o 12:48.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem