Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2011, 19:09   #1
tibijczykztg
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 09 2011

Domyślny Problem z uzależnienie (po 24h od ściągnięcia gry)

Witam. Wczoraj w szkole śmialiśmy się z kolegami z gry w którą graliśmy 5 lat temu (była to podajże 5 klasa podstawówki) i postanowiliśmy zrobić sobie konta dla jaj, tak na 10 minut gry. Po 5 godzinach gry w tą "pikselozę" spostrzegłem, że coś jest nie tak. Jak ja mogę grać w taką grę?;p No, ale olałem to i grałem. W pare godzin zrobiłęm rookgard (no tą pierwszą wyspę;p) i poszedłem na main. Rano (w sobotę) wstałem o 7.00 nie nastawiając budzika (może to podświadomość) i zacząłem grać w tibie. Około 12.00 już naprawdę zorientowałem się, że jest bardzo źle i usunąłem tibie. Przy obiedzie i sprzątaniu domu strasznie trzęsły mi się ręce i cały czas myślałem o tibi. Wyszedłem na pare godzin z kolegami i po powrocie do domu znowu zachciało mi się grać w tibie. Proszę o waszą pomoc, jak z tym skończyć, albo jak to ograniczyć, bo chciałbym w to grać, ale w tym roku powinienem się sporo uczyć i w ogóle. Z góry dzięki i przepraszam za moją składnię "dziesięciolatka" ;p
tibijczykztg jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.