Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2011, 22:04   #191
MACREADY
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2011

Strzałka Fuzji sił.

Najwyższy czas zabrać głos. A wierzcie mi że nie cierpię tego, tym razem szczypta brutalnej prawdy się przyda, co poniektórych mocno ukłuje.

Osoby pragnące Nas uświadomić o swojej niepotwierdzonej (żadną konkretną argumentacją) wiedzy na temat (nie)możliwości zdobycia lub (nie)dostania się do już legendarnych rzeczy powinny nie zabierać głosu. Z takiej dyskusji tworzy się kłótnia, uczestniczą osoby, które starają się wnieść coś konstruktywnego, złapać jakiś trop lub wykazać się naprawdę ciekawą teorią. Nie potrzebni są również bajkopisarze ani świetni graficy pracujący w paincie nad wklejaniem spike sworda lub pochodnych jednocześnie publikując swoje dokonania. Nigdy niczego nie odkryjecie dopóki nie zaczniecie ze sobą współpracować jednocześnie używając szarych komórek mózgowych. Wierzę że Knightmare należy do ludzi, którzy lubią tajemnice ale nie przepadają za ich ujawnianiem (ani zdecydowanym potwierdzaniem o ich istnieniu). My, a bynajmniej rola zagorzałego rookstayera powinna być odkrywcza. A to co się obecnie dzieje to czysta głupota, tylko i wyłącznie bicie levela ( w większości przypadkach na bocie) i udawanie że coś się robi jednocześnie szukając. Powielacie te same tematy. Co chcę przez to wszystko powiedzieć?
Receptą na odkrycie czegoś nowego jest współpraca, stworzenie teamu, który będzie wykonywał operacje z jak największą ilością zaprzyjaźnionych ludzi online. Tak, dzięki tej metodzie przeszła do historii grupa poznająca mechanizm znikania pożądanego miecza. Trzeba podążać szlakiem tej prostej ale skutecznej metody. Heh...ale ja wiem jacy polacy potrafią być. Nie zamierzam przytaczać kolejnych smutnych historyjek.

Przy dość dużym zainteresowaniu wdrążenia poniższej koncepcji możecie liczyć na moją obecność.
Stworzenie teamu na jednym serwerze, cechującego się współpracą i lojalnością. Z perspektywą na zakup PACCA, Knightmare tworzy zagadki ale do ich dezaktywacji potrzeba dostępu na płatne tereny. Może i nie do większości ale zapewne do jednej z nich. Nie powinniście się przejmować levelem, w zupełności 10-12 lvl przy współpracy innych pozwoli zajrzeć w każdy zakątek mapy.

Decyzja należy do Was, w pojedynkę osiągniecie to samo co do teraz.
MACREADY jest offline   Odpowiedz z Cytatem