Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2011, 14:06   #41
M3P
Użytkownik Forum

M3P's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2009

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Genessis
Świat: Candia
Poziom: 280
Poziom mag.: 92
Domyślny

@Gahedor

Dawno nie pisalem na tym forum, ale pierdolisz takie smuty ze az ci to wytlumacze .. na serv przyszli piracik, maascote i zyperka, noi kondzio. Okazali sie spoko wiec powiedzialem ze nie bedziemy sie sobie wbijac na respy, wszystko ladnie pieknie funkcjonuje. Maascote zrobil sobie guild, ok nie mam nic przeciwko, ale jak gahedor pachole drugiego szczebla smiesz pisac ze nagle z TOBA zawieralem jakies pakty?Juz nie liczac osob trzecich jak bokon i midmones... To ze jestes w guild u osoby do ktorej mam szacunek nie upowaznia cie to spamowania mi o jakies wspolne hunty. Pozatym nie mam wplywu na Kebego i araha bo nie sa w mojej guild tylko siedza na vt bo jest beka xD
sciemax ma swoj swiat z lhanna wiec to ich sprawa gdzie expia i czy wbijaja sie tobie (z nie wiem jakich powodow) czy nie. Obecnie nie szukam zadnych spin bo gram juz tylko 4fun i dla kasy jak wiekszosc z nas. Pozatym jak masz jakis problem napisz na priv a nie zasyfiaj forum nawet jezeli nic tu sie nie dzieje.

Na koniec dodam ze pewnie zara dostane raport za ten post i karnego kutasa na forum, wiec jak jakis frend naszego forumowego beksy to zobaczy prosze mu to przekazac. Amen _/

@Edit ss jakis:

Ostatnio edytowany przez M3P - 05-10-2011 o 14:07.
M3P jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.