Zobacz pojedynczy post
stary 05-03-2005, 21:55   #48
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Badzo
No i "kupa" że zedytowalem!!!! Pomysl!!! No to co że zle napisalem HP i MP!!!!!!!!OMG!! Czy to takie trudne?? kopiuj-wklej!!! Boze!! odwalcie sie ode mnie... Myslcie sobie ze uzywam hakow!!! GÓWNO MNIE TO OBCHODZI!!!!!JA SWOJE WIEM!!!!!!!!!!! MOZECIE SOBIE MYSLEC CO CHCECIE!!!!!!!!!!!!
I w ten sposób coraz bardziej tracisz wiarygodność. Gdybyś nie napisał nic na temat MC i GG - większość nie zwróciłaby uwagi. A tak robisz z siebie debila przed całym forum i jeszcze mówisz, że ci na czyimś zdaniu nie zależy. Potwierdza to tylko moją tezę o Twojej słabej psychice. Szukasz akceptacji, a gdy jej nie masz rzucasz się i próbujesz za wszelką cenę się usprawiedliwić. I to nie jest problem chamstwa, głupoty etc. tylko tego, że masz problem ze swoją OSOBOWOŚCIĄ! Jeżeli mi ktoś nie wierzy - pierwszy lepsze psycholog z postów tego użytkownika wyciągnąłby takie wnioski. Chcesz aby Cię zaakceptowano - pokaż to co w Tobie najlepsze. I jeżeli ktoś wypomni Ci jakieś wady- przyznaj się. Ludzie to docenią szybciej niż zapieranie się przy swoim.
S.P.M jest offline