Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2011, 15:10   #47
Raszemhe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Norsen Pokaż post
@Mep

Nigdy tego nie robiłem ale tym razem już się tak zbłaźniłeś że ci odpowiem.

"gram for fun" - wbijam ludziom, tracę czas, niszczę hunty, reportuje ludzi i się tym podniecam. Chyba nie do końca rozumiesz co znaczy "fun". Chociaż ciebie podnieca donoszenie na innych i robienie na złość. A największe szczęście przynosi ban. Chwal się tym więcej i proś o szacunek potem strzelaj ludzi z dupy, w końcu taka twoja natura.

Obrażasz ludzi? Ulubiony tekst "jesteś grubym dzieciakiem i pewnie nie trafiasz w klawiaturę grubymi paluchami". Kurwa dno, żałosne. Nigdy nikt ci nie powiedział chyba, że wyglądasz jak krasnal po anoreksji. Ale wypnij znowu żebra i pokaż łańcuch, kumple i tak powiedzą Ci że wyglądasz zajebiście. Sapaj się dalej na ludzi po forach, albo przejdź do kozackiej wersji "chodź na vt, zobaczymy jaki cwaniak". No tak więcej nie możesz bo w cztery oczy dla każdego byłbyś miły, a spiąć to się możesz do jakiegoś 14latka.

"szacunek" haha. Twój to co najwyżej obelga. Reprezentujesz piękne dno pięknego no-lifa, bez żadnych zasad i kultury, a chciałbyś żeby tobie je okazywać. Tobie szacunek okazuje kilka osób w grze, chociaż nie wiem jak można mówić że szanuje kogoś bo mi nie wbił. A i tak 3/4 ludzi Cie po prostu toleruje z czego większość współczuje.

Teraz odpowiadaj i spinaj się dalej na forum, bo to Ci idzie najlepiej, wbij paru osobom i pochwal się kolegom jak to nie przykozaczyłeś, pewnie będą z ciebie dumni. Może kiedyś ten charakter mendy i gówno z głowy ci wyleci. I może znowu mnie spotkasz gdzieś w depo jak coś piszę i będziesz mógł reportować. Albo tutaj strzel z ucha za coś bo to kochasz.
Błaźnij się dalej gl.
Mądre słowa Krzyśku ,ale nie ma sensu się trudzić ,szkoda czasu i nerwów.

Wszystkim grającym w "piksele" radzę rzucić to gówno na bok.
/ sprzedam 7,5kk candia 5zł/10cc allegro kontakt gg 7066575
Raszemhe jest offline   Odpowiedz z Cytatem