Weź się wrd nie sil na jakiś udawany humor, bo jest on na poziomie gimnazjalnym co najwyżej. Po pierwsze zamiast dać mi do zrozumienia jak człowiek gdzie nie miałem racji, piszesz jak zwykły szczyl. Ale co się dziwić w erze internetu. Typowy gracz lola. Po drugie, pisząc wtedy, sugerowałem się niedawnym QQ na forach, że morgana jest op. Jaki był argument ludzi, którzy pisali, że tak nie jest? Ano taki, że wcześniej nikt nią nie grał, a potem dostała nic nie znaczącego buffa (o którym napisałem), i nagle jest op i fotm. W dziesiątkach tematów o OPganie ani razu nie widziałem wzmianki o zmianach jej mana costów czy cd. Bo gdybym widział, na pewno inaczej bym tamtego posta napisał. Nie wiem jak ty, ja nie pamiętam patch notes'ów z ostatniego patcha, a co dopiero X patchy temu. A jeśli wymagasz ode mnie studiowanie wall of textów przed napisaniem czegokolwiek, to ja równie dobrze wymagam od ciebie przeczytania zasad dobrego wychowania (swoją drogą to, w jaki sposób się do mnie odniosłeś wyglądało, jakbym conajmniej zadał ci jakąś wielką krzywdę i zburzył światopogląd).
@Yoh: nie powinieneś zakuwać do testu gimnazjalnego? Ciebie przytakującego nie widziałem ani razu, a wbrew temu co myślisz najlepszy to ty tu nie jesteś.
@ruszek: Jak zwykle sensowny post. Jak nie kompletne pierdoły, które wywołują ogólne zażenowanie, to wywalanie jęzora i machanie ogonkiem. Dobry pies.
W ogóle to polecam co poniektórym wziąć sobie kilkudniową przerwę od lola, a najlepiej internetu, bo w dupach się może nieźle poprzewracać. Człowiek nabiera trochę dystansu. Inc kolejny flame. Jedni się tną, inni zapijają, a jeszcze inni flame'ują na forum. Całe szczęście random no-name'y są nieszkodliwe.
Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 09-10-2011 o 22:40.
|