Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2011, 13:30   #1
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny Server nova. Poszukiwani WSZYSCY gracze mający chęć uczestniczyć w PK teamie.

Witam!

Idzie zima, srogie i chłodne wieczory... co za tym idzie - chce się grać w tibie
Nie mam ochoty tylko expić... chcę stworzyć nowy team, od podstaw.
Bez kłótni, złodziejstwa. Miła, przyjazna atmosfera i dobry PK - o to mi chodzi.
Mile widziany jest każdy, dobra, już bez względu na wiek. wymagania to tylko ściągnięte ventrilo (polecam pobierać z oficjalnej strony - i tak działa, nawet jeżeli jest to wersja 3.0.7 a server działa również na 3.0.1)

Grając w rzepka pk teamie spędziłem setki godzin na super zabawie i PK. ale to ludzie sprawili, że aż chciało się grać. Reszta już nie gra lub nie ma ochoty grać ale ja wprost kocham pkować;d

Chcesz nabić 15 lvl max? dobra, nie ma sprawy tu chodzi tylko o dobrą zabawę i jak najwięcej ludzi. polecam zajrzeć do tematu ola rzepka i znajomi, jak to się u nas wszystko budowało.

Więc, jeszcze raz, server NOVA, zapisywać się proszę w tym temacie i pisać do mnie na priv lub na gg 1493368 o ventrilo. mam nadzieję , że jak najszybciej sie uzbiera dużo osób. nie czekajcie aż ktoś dojdzie i dopiero zobaczycie jak jest fajnie, to będziecie chcieli dojść. dojdzcie teraz bo to dzięki wam można stworzyć team ;d

--- bemo dodał 5 minut i 31 sekund później ---

The character Ryszardd Cebula has been created.

See you in Tibia!

jest już nas 5

Nicki graczy
Ryszardd Cebula
Dzejkob Cebula
Hejter pularys
Massacre Hullele
Misiu Cebula
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'

Ostatnio edytowany przez bemo - 14-10-2011 o 10:50. Powód: Automerged Doublepost
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.