Witam!
Idzie zima, srogie i chłodne wieczory... co za tym idzie - chce się grać w tibie

Nie mam ochoty tylko expić... chcę stworzyć nowy team, od podstaw.
Bez kłótni, złodziejstwa. Miła, przyjazna atmosfera i dobry PK - o to mi chodzi.
Mile widziany jest każdy, dobra, już bez względu na wiek. wymagania to tylko ściągnięte ventrilo (polecam pobierać z oficjalnej strony - i tak działa, nawet jeżeli jest to wersja 3.0.7 a server działa również na 3.0.1)
Grając w rzepka pk teamie spędziłem setki godzin na super zabawie i PK. ale to ludzie sprawili, że aż chciało się grać. Reszta już nie gra lub nie ma ochoty grać ale ja wprost kocham pkować;d
Chcesz nabić 15 lvl max? dobra, nie ma sprawy tu chodzi tylko o dobrą zabawę i jak najwięcej ludzi. polecam zajrzeć do tematu ola rzepka i znajomi, jak to się u nas wszystko budowało.
Więc, jeszcze raz, server NOVA, zapisywać się proszę w tym temacie i pisać do mnie na priv lub na gg 1493368 o ventrilo. mam nadzieję , że jak najszybciej sie uzbiera dużo osób. nie czekajcie aż ktoś dojdzie i dopiero zobaczycie jak jest fajnie, to będziecie chcieli dojść. dojdzcie teraz bo to dzięki wam można stworzyć team ;d
--- bemo dodał 5 minut i 31 sekund później ---
The character Ryszardd Cebula has been created.
See you in Tibia!
jest już nas 5
Nicki graczy
Ryszardd Cebula
Dzejkob Cebula
Hejter pularys
Massacre Hullele
Misiu Cebula