Cytuj:
ŁAŁ WIEM JAK ZDOBYĆ ZPAJK SŁUARTA BO PSZECZYTAŁEM WIELE MONDRY TEMAT NA TIPJA.PEEL I WYZTARCZYY COŚTAM ZROBIĆ I JUZ GO MAM I BEDE MISZCZEM TEJ GRYY ŁAAAŁ
|
Tylko mnie przestało to już bawić?
Cytuj:
Moze sprostuje. Nigdy nie byli rookstayerami lub rookslayerami (tak, ta forma tez jest poprawna. Mozna na rooku i zostawac - stayer; oraz poskramiac - slayer)
I wam tez radze zrezygnowac, bo to marnowanie zycia (realnego, nie hp!) dla kilku pixeli. Ale to tylko moje zdanie
|
W sumie racje, ale nie da się zaprzeczyć, że pomysł na slayera wyniknął pewnie z błędu ortograficznego i może mieć zastosowanie najwyżej w nickach. Bo określeniu Rookslayerem kogoś kto zostaje na rooku jest mniej trafne i słabiej uniwersalne.
Cytuj:
Tak samo z tym ss. W końcu cip się wkurzy, skasuje tą wyspe wraz z ss'em, zastąpi ja woda, albo czymś i powie, że nigdy nie było żadnego questa.
|
Taa wkurzy... Macie bardzo zabawne podejście do Cipsoftu. Zrozumcie, że oni mają głęboko w dupie nasze rozważania o kolczastym mieczu, mają żony dzieci i inne sprawy na głowie, ważne, że kaska z pacca leci.
Aha i Ghoul zawsze był za ścianą.