@up
No, w zasadzie jeśli chodzi o end game, to jak najbardziej.
Jeszcze kilka słów do sorbeta: jestem 100x bardziej dorosły niż ty, więc jeżeli nie potrafisz rozróżnić zachowania od stylu w jakim wyrażam komuś, jaki jest głupi i jaki ma wąski pogląd na sytuację, to już twój problem, nie mój.
Mówisz do mnie fan boj, a mam w dupie ten nowy kontent, podczas gdy inni płaczą albo podniecają się i oglądają 100 wywiadów na temat blizzconu, ja wejdę na mmo champion i przeczytam sobie nagłówki, po czym będę miał w dupie resztę, bo wiem, że i tak do wydania kontentu i konkretnego info jeszcze daleko i dużo zmian, więc po co mam się przejmowac. Loguję się do wowa na rajd, żeby fajnie spędzić czas ze znajomymi i nie zastanawiam się nad tym jak to fajnie wow umiera, jak działa i co robi blizzard, a czego nie. Czy tak zachowują się wg ciebie fanboje?
Jesteś po prostu typowym śmierdzącym hejterem, którego normalni (nie fanboje - normalni) gracze wowa zawsze mieli w dupie i mieć będą. Co innego jest odejście od gry, która już nie sprawia ci przyjemność, a co innego jest odejść od gry i włączać typowe cry mode na temat każdego elementu, który się zmienia/dodają. To jest różnica, między graczem, a upośledzonym umysłowo hejterem, który powie, że coś jest zjebane bo zobaczył 5 obrazków na mmo champion.
/thread for me.
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 23-10-2011 o 01:13.
|