Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2011, 10:22   #3117
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Na wstępie pragnę poinformować, że właśnie brałem prysznic, więc nie śmierdzę, a na co dzień noszę perfumy, więc pudło Rybciu. Wydaje mi się jednak, że jeśli wskoczysz na następny poziom agresji, to w końcu uda ci się coś uciułać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor Pokaż post
Jeszcze kilka słów do sorbeta: jestem 100x bardziej dorosły niż ty, więc jeżeli nie potrafisz rozróżnić zachowania od stylu w jakim wyrażam komuś, jaki jest głupi i jaki ma wąski pogląd na sytuację, to już twój problem, nie mój.
To musisz mieć jakieś 2000 lat (znałeś Chrystusa?), albo masz charakter i poglądy jak Kaczyński. Ale dobrze wiedzieć, że na tym świecie są ludzie, którzy poprzez nieskończoną potęgę internetu potrafią dostrzec, kto jaki jest. Kolor moich oczu też znasz?

Cytuj:
Mówisz do mnie fan boj, a mam w dupie ten nowy kontent, podczas gdy inni płaczą albo podniecają się i oglądają 100 wywiadów na temat blizzconu, ja wejdę na mmo champion i przeczytam sobie nagłówki, po czym będę miał w dupie resztę, bo wiem, że i tak do wydania kontentu i konkretnego info jeszcze daleko i dużo zmian, więc po co mam się przejmowac. Loguję się do wowa na rajd, żeby fajnie spędzić czas ze znajomymi i nie zastanawiam się nad tym jak to fajnie wow umiera, jak działa i co robi blizzard, a czego nie. Czy tak zachowują się wg ciebie fanboje?
Ty jesteś typem fanboya, któremu załącza się sfrustrowany agresor, kiedy tylko ktoś negatywnie oceni jego grę. A może do matki też mówisz, że ma ograniczony mózg? Ja tego nie wiem, nie posiadam twojego radaru.
I nie wiem co jest złego w interesowaniu się grą, w którą się gra(ło). Ty oczywiście pakujesz wszystkich do jednego wora, pisząc "płaczą albo podniecają się".

Cytuj:
Jesteś po prostu typowym śmierdzącym hejterem, którego normalni (nie fanboje - normalni) gracze wowa zawsze mieli w dupie i mieć będą.
Gdyby mieli, to nie odpisywaliby tym "śmierdzącym hejterom" (umiejętność wyczucia zapachu osoby po drugiej stronie internetu, kolejny dar).

Cytuj:
Co innego jest odejście od gry, która już nie sprawia ci przyjemność, a co innego jest odejść od gry i włączać typowe cry mode na temat każdego elementu, który się zmienia/dodają. To jest różnica, między graczem, a upośledzonym umysłowo hejterem, który powie, że coś jest zjebane bo zobaczył 5 obrazków na mmo champion.
Kolejne niepoprawne wnioski. Chyba się przyzwyczajam. Jeśli to był personalny atak na mnie, to spieszę wyjaśnić: nie gram w WoWa, bo nie mam czasu i zbytnio funduszy. Co nie znaczy, że nie lubię tej gry. Jak już napisałem, miałem jednak nadzieję, że to co usłyszę teraz skłoni mnie do chociaż casualowego grania w tą grę JUŻ W 4.3 (tak jak to było 2 lata temu. Po Blizzconie ogłaszającym Cata zacząłem znów grać po 3 miesięcznej przerwie). Ale rozwiązania, które podjął Blizzard po prostu mi się nie podobają. Czy tak zachowują się wg ciebie śmierdzący hejterzy?

wiem, że offtop, ale wyjaśnienie tej sprawy jest kluczowe dla mojej dalszej egzystencji : (
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem