Cytuj:
Chociażby to, że ktoś za te rp płaci. Z czasem będzie coraz wiecej ludzi w skinach za DARMO. Taki gość sobie poczeka aż dostanie rp za jakieś tam problemy z serwerami, a jeszcze w dodatku narzeka, że tym razem dali ip boosta zamiast rp. Nie lubię darmozjadów, po prostu. Zawsze im mało, mimo tego że gra jest f2p.
|
Nie rozumiem dlaczego ludzie od razu wzieli sie za ojezdzanie mnie, tylko dlatego ze porownalem dwa przwdziwe wydarzenia i dalem swoja opinie.
Czy ja im w tym poscie wytykalem ze mi dali IP boosta? Czy pisalem ze jestem z tego niezadowolony? Czy pojechalem po Riocie ze serwery maja zle?
Moje zdanie rownalo sie stwierdzeniu ze zamiast fiata 126P fajniej byloby wygrac w teleturnieju mercedesa. Oczywiscie przeciez ze byloby fajniej. To ze zauwazam jak mogloby mi byc lepiej nie znaczy ze nie doceniam tego jak dobrze mi jest teraz.
W dodatku, nie powiedzielbym tego gdyby Riot nigdy nie wydawal RP za nic. Nie porownywalbym wtedy udogruchania jednym i drugim (IP czy RP). Ale dali nam juz RP za serwery, wiec po prostu stwierdzilem ze bardziej cieszylem sie z tych RP. Czy to znaczy ze nie ciesze sie z IP boosta? To juz sobie sam dodales do mojej wypowiedzi.
Cytuj:
Z czasem będzie coraz wiecej ludzi w skinach za DARMO.
|
Btw, lol czy az tak ci to przeszkadza? Popatrz, jest calkiem sporo ludzi co maja samochody za darmo, bo gdzies wygrali, czy telewizory, czy cokolwiek innego. Mnie to brzmi jak nieszczesliwy elitysta, ktoremu nie podoba sie nie to ze firmy czasem wydaja produkty za darmo, ale to ze nie jemu.