Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2011, 15:19   #6
Rudimir
Użytkownik Forum

Rudimir's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Contras
Świat: Hexana
Poziom: 205
Skille: 146/139
Domyślny

Ja zawsze bylem pr0 Na rooku pamietam (zaczynalem w 7.4) ze prawie cale full eq to fartem znajdywalem na ziemi, tylko mace chcialem kupic. Nie wiedzialem jak dac trade to typ zgodzil sie i polozyl mace obok siebie, ja obok siebie gp, kazdy mial wziac to co chcial. Ja wzialem mace i swoje gp spowrotem typ nie ogarnal bo mu bluberry na gp rzucilem ;o
Na main chcialem eq zdobyc godne 8 levela z carlin, to po brass legi polazlem na poh, bo przeczytalem ze z gsa leci. Polazlem i lezalo na ziemi. Gs oczywiscie nie bylo (nawet tych zlurowanych). Innym razem to ktos lurnal amazonki i walkirie na cmentarz, to ja dzida spowrotem do carlin. Po drodze stal jakis typ i mu mowie by spierdzielal, bo padnie. Stal nieruchomo. Po chwili wrocilem - patrze typ pada, uhow troche spadlo. Od tamtej pory uznalem ze warto tak czesciej robic, to troche kasy wpadnie no i zaczalem ubijac ludzi (po wbiciu lvl oczywiscie). Pamietam jeszcze team hunty na goblinach, dwarfach (ja knight , kolega paladyn). Stare dobre czasy.
W taki sposob bym nie stracil hp/many.
Rudimir jest offline   Odpowiedz z Cytatem