Ty nie potrafisz ogarnąć jednej rzeczy. Manamune to gówniany item, który można składać na naprawdę niewielu postaciach (w sumie to tylko urgot przychodzi mi na myśl). Nie mam pojęcia, z jak ogromną częstotliwością trzeba srać spellami, żeby mieć jakiekolwiek problemy z maną wspomnianym Ezrealem. Mając tylko i wyłącznie glyphy na mana regen (per level), nie mam absolutnie żadnych problemów z maną. Manamune staje się zmarnowaną kasą, którą lepiej było wydać na sheena chociażby (mana + dmg).
Nie rozumiesz tego, że grą rządzą liczby - a stawiając na manamune, stajesz się po prostu słabszy od kogoś, kto zainwestował w silniejszy item z podobnej półki cenowej.
Nie rozumiesz też tego, że clarity jest jednym z najgorszych spelli w grze, bo jeśli grasz casterem, to i tak masz catalysta/philo stone'a czy te 2-3 d ringi, które dają manę/mana regen, a w większości przypadków masz po prostu blue (blue buffa można mieć ZAWSZE, jeżeli powiesz "a bo mogą ukraść bla bla bla" to naucz się grać, bo kontrolowanie swoich buffów to bardzo ważny aspekt gry). W tym przypadku cokolwiek zamiast clarity staje się po prostu lepsze. Czy dodatkowy true dmg z ignite + heal reduction, czy nawet ghost, żeby spieprzyć na długiej albo ignorować kolizje z mobami czy nawet rally, które da ci jakiś tam boost do statystyk.
Wy nie potraficie zrozumieć tego, że mana to tylko i wyłącznie zasób, a wiedza o tym, jak umiejętnie wykorzystywać swoje zasoby jest NIESAMOWICIE WAŻNA. Jak widzę, że jakiś debil bierze clarity, to od razu wiem, że mam do czynienia z kretynem, który nie ma pojęcia o tym, jak wygląda lane phase i co robić, żeby utrzymać się na linii, a jedyne, co mu wychodzi, to naciskanie guzików za każdym razem jak zejdą mu z cooldownu.
Przyjmijcie wreszcie do wiadomości, że są pewne mechanizmy, które się powinno zawsze wcielać w życie, bo dają po prostu największe szanse na pokonanie przeciwnika.
Następny, który nie wie, że meta jest po to, żeby wyciągnąć 100% z możliwości, jakie dają postaci i ich rozłożenie na liniach. Jak grasz ranki, to robisz jednak wszystko, żeby wygrać, bo to gra RANKINGOWA. Chcesz mniejszej spiny i swobodę, masz normale.
Cytuj:
Wiesz co, szkoda mi ciebie i tych twoich pseudoopinii,
|
A TAK W OGÓLE, CO TO KURWA JEST PSEUDOOPINIA
chcesz brzmieć mądrze albo kogoś obrazić? niestety, nawet tak prosta sprawa jak obrażanie drugiej osoby ci nie wychodzi
Cytuj:
kazdy ma swoj styl gry a tobie do tego daleko
|
O KURWA
KAŻDY ma swój styl gry - ALE MI DO NIEGO DALEKO, czyli jednak nie każdy go ma
czy ty w ogóle myślisz nad tym, co ty piszesz, czy po prostu wpieprzasz przypadkowe słowa do postów i liczysz na to, że ich połączenie będzie miało jakikolwiek sens?
Cytuj:
jeden wygra z claritka gre ktora byla mu uzyteczna, a drugi wyzywa ludzi grajacych z claritka (albo x itemem, typu hexdrinker etc) od noobow, ty jestes tym drugim, ignorantem, ktory wyzywa ludzi lepszych od siebie.
|
Granie z clarity to jak wziąć udział w wyścigu i wsadzić sobie nogę do gipsu, jeżeli wygrasz to tylko i wyłącznie dlatego, że albo startowałeś sam albo wokół ciebie byli ludzie jeszcze bardziej ograniczeni
Co z tego, że clarity może się przydać (bo może), skoro są rzeczy przydające się znacznie bardziej
Już sobie wyobrażam casterów w opp teamie z samymi clarity - wystarczy jedna soraka, żeby na nich srać i niwelować każde combo
NO ALE PRZECIEŻ CLARITY JEST OK I GRANIE Z NIM TEŻ JEST OK
chuj z tym, że masz handicap
bo to najlepsze kombinacje SS w grze, exhaust z redukcją damage'u + zmniejszaniem resów i obniżeniem MSa, flash na midzie gwarantuje ucieczkę praktycznie z każdego ganku jeżeli nie wychylasz się dalej niż za połowę linii i ktoś ci nie walnie chain stuna na 2 godziny. Nie mając flasha jesteś w grze upośledzony, ktoś ci skinie przez ścianę, a ty jesteś smutny, bo nie masz jak go złapać
A tak w ogóle, to double blink jest najbardziej OP rzeczą w tej grze