Zobacz pojedynczy post
stary 01-11-2011, 17:53   #3911
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2007

Domyślny

ok, nie chce mi sie bawic w cytowanie i w odpowiadanie na twoje zalosne posty, ale niech ci bedzie:
1. nic nie wspominalem o manamunie, ale dalej podtrzymuje opinie taka jak z clarity, jak komus sie z nim dobrze gra - dla mnie nie ma problemu pomimo tego, ze traci pewne statystyki ( nie mowie o turniejach tylko o normalnej grze )
2. o clarity napisalem opinie wyzej, niektorzy gospodaruja mana a niektorzy nie, a tobie do tego daleko = ciebie to nie powinno obchodzic, slyszales o czyms takim jak mhm, slangi, dialektyzmy?
3. niektorzy pokonuja przeciwnika z manamune i clarity bez patrzenia na dane mechanizmy, moge sie zalozyc, ze tysiace ludzi sa dalej nad toba, graja swoje, a nie trzymaja sie ustalonego schematu
4. nie gram prawie w ta gre ostatnio, nie gram rankow - wyrazam swoja opinie, a ty co zdanie musisz uzyc slowo kurwa, uwazasz ze kazdy inny chce to robic ? kkthxbb
5. NO ALE PRZECIEŻ CLARITY JEST OK I GRANIE Z NIM TEŻ JEST OK - czytaj wyzej, jak komus jest z tym wygodnie, czemu nie?
6. rozmawialem caly czas o kassadinie, co oznacza, ze riftwalkiem moze w kazdej chwili uciec, l2read

wiesz co mnie smieszy? masz takie niby pojecie a dalej jestes tak nisko ;x dla mnie temat sie skonczyl, ciekawe czy w realu tez bys do kogos tak sie odezwal
robek jest offline   Odpowiedz z Cytatem