04-11-2011, 23:16
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
Po kiego nerfili ten calkim ok zbalansowany Cleanse tylko po to zeby kazdy przestal go uzywac i zeby go znowu zbuffic? To tylko udowadnia ze Riot ma srednie pojecie o tym co jest balanced a co nie jest.
Dzisiaj Flash to must-have, widac jasno ze jest imba, cleanse, ignite, exhaust itd zawsze byly popularne a nigdy nie byly naduzywane (tj 5 champow kazdy po Cleanse) tak jak flash jest. To oni ofc nerfia Cleanse. Powinni przerobic/usunac Rally, troszke moze zmienic Revive, znerfic/usunac Flash, ustawic scaling na Clarity i Heal tak zeby cos jednak dawaly. Ignite, Teleport, Exhaust, Fortify, Smite, Clairvoyance i Ghost sa ok i nie potrzeba ich balansowac. Gdzie Fortify i Revive sa bardzo sytuacyjne, i uzyteczne tylko w niektorych buildach niektorych champow, dlatego tez zadko uzywane, co tez nie znaczy ze sa nieuzyteczne.
|
Czytasz w ogóle newsy ? Zamiast rally wprowadzają okrzyk bojowy(rally w postaci aury na championie,troche zmieniony), nerfią flash, Heal dostaje buffa, żeby dawał więcej hp w mid i late.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zabec
ja to kupiłem mamie kolczyki 250 zl
dla taty klapki kuboty 25zl
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
Masz rację. Jestem pewny, że ci łysi panowie są po prostu fascynatami historii starożytnej.
|
|
|
|