Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2011, 00:23   #1433
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez camperek1 Pokaż post
hm?

Ejej, zacznijmy od tego, że u nas nie ma narzuconych z góry poglądów.
I uwierz mi, przynajmniej u mnie w Poznaniu mała część kiboli jest za pisem.
I to raczej my mamy Jarka w dupie, nie on nas.

Ty naprawdę uważasz, że PiS przegrało wybory ze względu na źle przeprowadzoną kampanię?
Jestem z Wrocławia i czytuje nieoficjalne forum Śląska (codziennie tam jestem, bo poza całym pieprzeniem o polityce to jest naprawdę porządna strona o tym klubie), na nim spina z głosowaniem na PiS była olbrzymia. Aaaa i jeszcze jedno, na tym forum wypowiadali się także użytkownicy normalnie chodzący na mecze, utożsamiający się z drużyną itp., którzy nie potępiali w czambuł Tuska i nie deklarowali że będą głosować na PiS. W najlepszym przypadku ich posty były kasowane.

Kampanię? Jaką kampanię? POkazywanie Jarkacza w telewizji to nie kampania, to strzał w nogę. To właśnie przez Jarosława Kaczyńskiego i jego martyrologię narodu pisowskiego, partia przegrała. Nawet nie partia nie idea która przyświeca tej partii a przegrał Jarek. To on miał być lokomotywą tej partii a okzał się betonowymi butami. Nie można opierać kampanii na Smoleńsku, spisku i krytykowaniu partii rządzącej. Trzeba coś dać od siebie. I last but not least nie da rady wygrać wyborów obrażając poglądy innych Polaków, nazywając tych innych Polaków nie Polakami i nie patriotami. Nie muszę się zgadzać z PiSem w 100% żeby na nich głosować a Jarek całym sobą dał do zrozumienia że albo jesteś z nami w 100% albo przeciwko.

Ostatnio edytowany przez ponczus - 09-11-2011 o 00:25.
ponczus jest offline   Odpowiedz z Cytatem