Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2011, 20:52   #1438
camperek1
Użytkownik Forum

camperek1's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2009
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Filip
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus Pokaż post
Jestem z Wrocławia i czytuje nieoficjalne forum Śląska (codziennie tam jestem, bo poza całym pieprzeniem o polityce to jest naprawdę porządna strona o tym klubie), na nim spina z głosowaniem na PiS była olbrzymia. Aaaa i jeszcze jedno, na tym forum wypowiadali się także użytkownicy normalnie chodzący na mecze, utożsamiający się z drużyną itp., którzy nie potępiali w czambuł Tuska i nie deklarowali że będą głosować na PiS. W najlepszym przypadku ich posty były kasowane.
Zawsze wiedziałem, że Malinowe Nosy mają nie ten teges w głowach .

Ciekawe <a może nie, bo to było do przewidzenia>, że po wyborach nagonka na kiboli ucichła. Co nie oznacza, że represje ustały.

--- camperek1 dodał 6 minut i 37 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
A to, że wprowadza do sejmu transseksualistę, akurat rozsądnego człowieka powinno obchodzić najmniej. Bo jaki to ma niby wpływ na poziom rządzenia krajem?
Dla mnie transseksualizm to odchył od normalności. Ale wiem, w Polsce ważniejsza od np. gospodarki jest tolerancja. Nie bez powodu w mediach największymi aferami są antysemityczne okrzyki, a jak ktoś do kogoś powie "spieprzaj dziadu" to jest afera i nagonka na kolejne 2 lata.
Pieprze taką modern Europę. Ja chcę normalności i wyraźnej granicy co jest dopuszczalny, a co nie.

W Palikocie razi mnie jeszcze ta zajawka na homoseksualistów. Dasz palec - weźmie całą rękę. Najpierw śluby,<które by mi nie przeszkadzały, ale po co im to?> za chwile dzieci.

Chwała Wielkiemu Lechowi.

Косово је Србиј

Ostatnio edytowany przez camperek1 - 09-11-2011 o 20:52. Powód: Automerged Doublepost
camperek1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem