Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2011, 15:34   #4013
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
Akurat do tego co napisałem podszedłem ze stoickim spokojem, to co się tu dzieje nie wzbudza u mnie wyższych emocji.
Też tak mogę napisać. Każdy może. I każdy tak robi. Ale wszyscy wiemy, że jest inaczej i nie ma sensu temu zaprzeczać (ten nasz naród)

Cytuj:
Zacytowałeś tylko mój post więc z góry założyłem, że mówisz do mnie, a powiedzenie 'dzieci i ryby głosu nie mają' uznałem po prostu za powiedzenie, które mówi się do dzieci bez zwracania uwagi na to że na forum posiadamy rybę.
Naprawdę myślałeś, że jestem aż tak głupi, że przyczepiłbym się do tego, co napisałeś (co swoją drogą jest prawdą)? Chyba pomyliłeś mnie z yohem! (swoją drogą, zauważył ktoś, że yoh od tyłu to hoy?)

Cytuj:
ahaha, czemu założyłeś, że trzepanie kapucyna odbywa się przy komputerze i jest winą 'diabelskiej maszyny'? tak z ciekawosci.
Wymieniłem 3 top zajęcia nastolatków przy komputerze (I ZANIM SIĘ DOCZEPISZ, NIE UWAŻAM CIĘ ZA GÓWNIARZA). I czemu od razu winą, to brzmi tak, jakby bicie konia było złe. herp derp.

Cytuj:
A różnica między pisaniem na forum a graniem w tibię jednak jest. Tibia odmóżdża, i to nie jest tak, żebym się bronił bo mnie to jako tako nie dotyczy.
Chodziło mi raczej o granie w lola, ale w sumie to też czasem odmóżdża... lecz nie bardziej niż gadanie tutaj z wami!
Ale i tak was lubię.
:*

@down: Małolat!

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 11-11-2011 o 16:03.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem