Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse
Akurat do tego co napisałem podszedłem ze stoickim spokojem, to co się tu dzieje nie wzbudza u mnie wyższych emocji.
|
Też tak mogę napisać. Każdy może. I każdy tak robi. Ale wszyscy wiemy, że jest inaczej i nie ma sensu temu zaprzeczać

(ten nasz naród)
Cytuj:
Zacytowałeś tylko mój post więc z góry założyłem, że mówisz do mnie, a powiedzenie 'dzieci i ryby głosu nie mają' uznałem po prostu za powiedzenie, które mówi się do dzieci bez zwracania uwagi na to że na forum posiadamy rybę.
|
Naprawdę myślałeś, że jestem aż tak głupi, że przyczepiłbym się do tego, co napisałeś (co swoją drogą jest prawdą)? Chyba pomyliłeś mnie z yohem! (swoją drogą, zauważył ktoś, że yoh od tyłu to hoy?)
Cytuj:
ahaha, czemu założyłeś, że trzepanie kapucyna odbywa się przy komputerze i jest winą 'diabelskiej maszyny'? tak z ciekawosci.
|
Wymieniłem 3 top zajęcia nastolatków przy komputerze (I ZANIM SIĘ DOCZEPISZ, NIE UWAŻAM CIĘ ZA GÓWNIARZA). I czemu od razu winą, to brzmi tak, jakby bicie konia było złe. herp derp.
Cytuj:
A różnica między pisaniem na forum a graniem w tibię jednak jest. Tibia odmóżdża, i to nie jest tak, żebym się bronił bo mnie to jako tako nie dotyczy.
|
Chodziło mi raczej o granie w lola, ale w sumie to też czasem odmóżdża... lecz nie bardziej niż gadanie tutaj z wami!
Ale i tak was lubię.
:*
@down: Małolat!