Yay, kolorki.. Nikt tu nie powiedzial, ze jestem mistrzem - to pierwsze, wyrazilem swoje zdanie o twojej grze troche postow wczesniej, nie wiem jak grasz - ale po twoim narzekaniu wszystko jest widoczne. Krytyke powinienes przyjmowac bez problemu, na publicznym forum jest jasne, ze nie kazdemu sie beda podobac twoje posty (NOOB TEAM OMG).
Mysle, ze inni ludzie mysla o tobie to samo. Chce widziec, jak robisz wszystko zajebiscie, a inni lamia. Pewnie dobierzesz swoje "najlepsze" gry gdzie sie trzymales swojego lejna, wbiles 100 farmy w 18 minut i bez harassowania miales 0/0/0, nikomu nie pomagales, a to inni sa noobkami, bo padli bez twojej pomocy (czytaj o tym w moich wczesniejszych postach).
Szukasz nowej postaci, co oznacza, ze ta twoja jest "za slaba", albo ty za slabo nia grasz - posrednio twoje przegrane sa wina grania danymi postaciami, wiec powiedz mi, placzesz caly czas nad tym, ze przegrywasz, ale to nie postacie sa winne, nie ty, tylko inni?
Aha, watpie, ze komus sie podoba to, co piszesz, nie wiem co myslisz - plakanie pomoze ci w szukaniu kolegow do gry? Chyba ze podnosi ci ego, to sorry. Nudny jestes.
@a, nie chce mi sie tobie wiecej odpisywac -
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...postcount=4053 czytaj to do skutku, bo jestes niekumaty