Temat: DotA 2
Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2011, 21:10   #64
Tompior
UnlimitedWarnWorks

Tompior's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Tompior ma numer GG 3186363
Domyślny

Grałem w LoLa kilka gier. Chciałem po prostu zobaczyć czym się tak ludzie zachwycają.
Oczywiście spodziewałem się, że na niskich lvlach grają słabi gracze, ale nie myślałem, że takie zwierzęta w ogóle potrafią komputer włączyć : D Ale nie skupiajmy się na skillu graczy, bo takowego na niskich poziomach nie mogłem uświadczyć.

Chodzi mi o same możliwości popisania się indywidualnym skillem. Nie podałeś żadnych konkretów, a ja nimi ciągle sypię:

1. Będąc solo na linii w jaki sposób możesz się wykazać? W docie masz lasthit + deny. W lolu nie ma deny'owania, zatem jedyne co można zrobić przeciwnikowi, to harrasowanie. W docie możesz mu dobić creepa, przez co ma mniej golda i mniej expa, a przy okazji musi poświęcić większą uwagę farmie i starać się walczyć o każdego creepa.
2. Nie tracisz kasy po śmierci. W LoLu zgon boli mniej, bo nie tracisz niczego oprócz expa i chwilowej farmy na linii. W docie trzeba często kupować na szybko, aby wydać kasę przed śmiercią.

Zatem proszę, powiedz mi w jaki sposób taki dobry gracz LoLa może się wykazać? Gdzie ukrywa się ten skill?