Temat: Album
Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2011, 13:00   #960
Masterwizard
Użytkownik Forum

Masterwizard's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2011
Lokacja: Rookgaard

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Silvera
Poziom: 106
Skille: Dst25
Poziom mag.: ;]
Domyślny

Czekam, czekam, ale cisza..... więc daję jako nowy post.

Ostatni awans

Tutaj z kolei przeszedłem się na Celestę, aby spojrzeć co też porabia Crisne... Po imieniu tego nie nazwę ^^, lecz bił ze spearów oczekując respawnu Munstera :

Poniżej miła niespodzianka, która w dniu 06.12.2011r. spotkała mnie na mino hell. Koniecznie (jak zwykle zresztą) przyniosłem ją do miasta

Tutaj natomiast, po raz pierwszy 2 dni temu odwiedziłem Tibia Test Serwer, gdzie wiele się dzieje. Kasa oczywiście nie ma tam żadnego znaczenia tak na Rooku, jak i mainlandzie... W tymże dniu postanowiłem umrzeć po raz pierwszy chyba od 30 lv, aby sprawdzić ileż stracę expa - tragedia... mając 77 lv. oraz 94% do 78 lv. utraciłem ok.360k. expa spadając na lv. 75. Oo To pokazuje, że naprawdę warto żyć ^^

A poniżej zdjęcia z naszej dzisiejszej akcji na Tibia Testserver, (nie prawdziwego serweru Silvery!). Przyznam, że w pewnym momencie zapomniałem o prawdziwej grze, na prawdziwym serwerze....a to dlatego, że było NIESAMOWICIE! Straciłem aż 13 lv. ostatecznie - ale co tam ^^ . Wojowaliśmy aż do potwora o nazwie Wyrn, którego niestety nie pokonaliśmy - zbyt szybko się leczył, było zbyt mało osób.

Edited: 21.12.2011r.

Dzisiejszy awans na kolejny poziom.

Edited: 03.01.2012r.

Wraz z Nowym Rokiem kolejny awans . Oczom moim ukazało się tym razem 308k. exp do zrobienia...

Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem...
Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli...

17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo

21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka

Ostatnio edytowany przez Masterwizard - 03-01-2012 o 22:25. Powód: dodano nowe zdjęcia
Masterwizard jest offline   Odpowiedz z Cytatem