Czekam, czekam, ale cisza..... więc daję jako nowy post.
Ostatni awans
Tutaj z kolei przeszedłem się na Celestę, aby spojrzeć co też porabia Crisne... Po imieniu tego nie nazwę ^^, lecz bił ze spearów oczekując respawnu Munstera

:
Poniżej miła niespodzianka, która w dniu 06.12.2011r. spotkała mnie na mino hell. Koniecznie (jak zwykle zresztą) przyniosłem ją do miasta
Tutaj natomiast, po raz pierwszy 2 dni temu odwiedziłem Tibia Test Serwer, gdzie wiele się dzieje. Kasa oczywiście nie ma tam żadnego znaczenia tak na Rooku, jak i mainlandzie... W tymże dniu postanowiłem umrzeć po raz pierwszy chyba od 30 lv, aby sprawdzić ileż stracę expa - tragedia... mając 77 lv. oraz 94% do 78 lv. utraciłem ok.360k. expa spadając na lv. 75. Oo To pokazuje, że naprawdę warto żyć ^^
A poniżej zdjęcia z naszej dzisiejszej akcji na Tibia Testserver, (nie prawdziwego serweru Silvery!). Przyznam, że w pewnym momencie zapomniałem o prawdziwej grze, na prawdziwym serwerze....a to dlatego, że było NIESAMOWICIE! Straciłem aż 13 lv. ostatecznie - ale co tam ^^ . Wojowaliśmy aż do potwora o nazwie Wyrn, którego niestety nie pokonaliśmy - zbyt szybko się leczył, było zbyt mało osób.
Edited: 21.12.2011r.
Dzisiejszy awans na kolejny poziom.
Edited: 03.01.2012r.
Wraz z Nowym Rokiem kolejny awans

. Oczom moim ukazało się tym razem 308k. exp do zrobienia...