Temat: Jak ogarnać?
Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2011, 17:16   #1
matiop12
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2010

Domyślny Jak ogarnać?

Mam 66MS i właśnie robię gfb. Z nudy wchodzę na tibiacast i patrze jak expią niektórzy na moim lv. Zobaczyłem np. 80 MS na Wyrmach z runami, biorącego nawet 4 na raz, 98 na Górach na północy Zao (mutaty i Souleater) i 60 na BB island. I tu się zaczyna moje pytanie. Jak te postacie ogarniają leczenie, walenie itp? Konkretnie np. ten 80, ile on ma rąk? Jedną biega i ucieka, druga wali z ave w 3-4 Wyrm. Ja się pytam kto go leczy? Ja na 67 w kopalniach dwarfow biegam z gfb(brak pacca chwilowy) i nie wyrabiam tam powoli się leczyć, biegać i z run walić. Ten 98 to już wogule nie dość, że to co wyżej to w dodatku tam gorzej HP skacze, a on na lajcie Vis hury, luxy itp. Jak na to patrze to morale spada mi ciężko, bo mi gorzej na guardach idzie. Oni green Hp prawie cały czas mają.

I pytam was o poradę czemu tak jest, że nie ogarniam jak oni. Nie mam żadnej anemi ruchowej ani nic xD. Może hoty źle ustawiłem i dlatego tak bieganie po klawiaturze i nie ogarniam. Poproszę o porady jakiegoś doświadczonego MS/ED. Różnie się tylko eq, bo mlv w miarę zbliżone. Ja Crush Hel, B Robe i Legi, Bohy i Demonka, oni hofm, focus cape, mms/SB na lv, dwarven legi ewentualnie softy.
matiop12 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.