Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2005, 13:49   #1
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny O PoHu słów kilka...

O PoHu słów kilka, czyli jak z Plainsów wywołać GSa i wilka.
(wiem, wiem, głupia nazwa... ).

Poradnik powstał z myślą o osobach chcących przeżyć parę przygód, bo właśnie ta kraina zapewnić wam może ich najwięcej.

Aby łatwiej było pojąć, o co chodzi w poradniku, poprosiliśmy o pomoc redaktora Chopsa. Połączmy się teraz z jednym z jego dziennikarzy, Lokujo von Gortarem.

Niestety Pan Redaktor wybrał zbyt słabo przygotowanego dziennikarza, który poległ jeszcze przed pierwszą kwestią. Prosimy o połączenie z kolejnym, mniej felernym podwładnym (wybaczcie słaby obraz, tibijska technologia nie pozwala na zbyt dobrą jakość przekazu).

Wygląda na to, że ten facet wie o co tu chodzi. Mści teraz śmierć jego kolegi, poczekajmy zanim poprosimy o komentarz.

Witaj, TheNatoss Chops! O czym usłyszymy w dzisiejszym wydaniu Poradnika dla Młodego Herosa?

Tak, zaiste, bardzo ciekawy temat. Kontynuuj, proszę.

Wybacz, że się wtrącam, ale muszę zawiadomić o czymś oglądających. Przepraszamy za słabe oprawienie dźwiękowe, przez które nie słychać wcale polskich liter. Wybaczcie niedogodności.

Widzę, że krowy nie próżnują nawet na PoHu... ciekawe, kto pochłonął zawartość butelki?

Daj chwilę na wstrzymanie, Thenatoss! Teraz ja opowiem coś o PoHu.
PoH - Plains of Havoc. Kraina wypełniona monstrami od pająków aż po GSy i Dragon Lordy. Te ostatnie można znaleźć tylko pod ziemią, jednak te pierwsze mogą być wszędzie, więc strzeżcie się!
Większą część krainy stanowią lasy z niewielką ilością małych gór. Na południu widnieje Necro Hut, który - wbrew swojej nazwie - nie jest domem Nekromanty, tylko potworów, które takowy mógł utworzyć, czyli szkielety i ghule. Do tej budowli jednak Chops zaplanował dojść na samym końcu.
Przedtem jednak skierujemy się do templa, a później do portalu na wyspę Druidów.
Możesz kontunuować. Podaj nam jakiś dowód na istnienie tutaj pradawnych istot - Gigantycznych pająków.

Brr... wygląd tego ciała aż mrozi krew w żyłach!

Niesamowite! Przebiegł ci przed nosem! Mało brakowało i skończyłbyś w odwłoku bestii!
Na szczęście zdołałeś ukryć się za drzewem i zmylić potwora. Gratuluję zręczności!

A więc powodzenia!

Co za ulga... obawialiśmy się, że dobiegł koniec naszego poradnika, na szczęście nie!

Z tego co wiem redaktorzy Chopsa są zawsze honorowi, więc nie lurują... może to była przestroga?

Miejmy nadzieję, że taki się zjawi!

Na szczęście ktoś jest!

Wreszcie druidzi będą trafiać do swej krainy... dzięki za informację!...
hej! Co się dzieje?!... co...? halooo!... jest tam kto?...

Wspaniale! Nawet nie dotarliśmy do Chatki Nekromanty!

Wyrazy współczucia... niech to! Misja nie powiodła się.
Z krainy PoHu mówił bohatersko poległy w walce o wiadomości TheNatoss.
Miejmy nadzieję, że wróci jeszcze do zdrowia (o ile nie zdjedzą go wilki, niedźwiedź i ghoul).

Chyba coś widzę...

Teraz wiemy, że pieniądze, które zarabiasz nie idą na marne!
Dziękujemy ci za relacje.

Przedstawiamy dokładną mapkę, którą przebył nasz bohater:

TheNatoorat, Rubera, Poradnik dla Młodego Herosa.

Przeniosłem TibiaExpress do nowego tematu. Rzeczywiście niebardzo pasował do poradników...

Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 11-03-2005 o 20:56.
TheNatoorat jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.