Temat: Tibia zabija?
Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2005, 14:38   #32
slonik
Użytkownik Forum

slonik's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloody
ja mam tak ze jak gram w tibie to sie lepiej czuje i wogule
o kurde takiego paralituka w zyciu nie widzialem...(jestes chlopcze uzalezniony)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kagan
Pomijając taki drobny szczegół że w tak młodym wieku zawał jest poprostu nie możliwy, ze względu na ciało człowieka...
moze masz racje ale hyba na pewno ja masz... ale gdzie jest napisane ze hlopak byl mlody??albo sie nie doczytalem(jak nie to srry)
Cytuj:
To tak to jest... rzeczy typu "Batman latał, ja też moge"
masz racje
Cytuj:
mimo wzystko ludzie potrafią odróżnic co jest prawdziwe a co nie...
auuua!!!!... sorry przez chwile mi sie zdawalo ze umiem biegac po scianach...
a propo co mowiles??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DR.UTi
Ludzie no błagam....widze że wszyscy tutaj lubią pisać baśnie....:/ Co wy jeszcze wymyślicie...może iż wasz brat uciekał po mieście i wrzeszczał że go goni armia Stalkerów..?...tak spokojnie mówicie o śmierciach tych ludzi że w to się nie da uwierzyć. Takie rzeczy powinny być w dziale 'Mity i Legendy'....-.-....jeszcze jakiś człowiek tu pisze, że skarbiec w Kazordoon był raz otwarty. Nie masz pewności?...to pisz "Słyszałem że..." .

1. Tibia uzależnia.
2. Jeżeli masz słabą psyhikę po prostu w nią nie graj, bo monar się w tibi nie specjalizuje.
masz racje mowia za spokojnie o smierci ludzi jak by chociaz w stawili jakas emotke ale nie () skarbiec w kazordoon zostal otwarty 2 razy ponoc GM go otworzyl zeby sie pochwalic(wziol pare nizkich lvl zaprowadzil do skarbca i sie teleportnol w sam srodek skarpca)a jakis koles podobno wszedl do skarbca...
ja osobiscie w to nie wieze ale ja to tylko slyszalem (baju baj baju baj ladna bajke znam )ja juz w tibie niegram tydzien (hura hura hura)
--------------------------------------------------------------------------------

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Ehh... A wiecie, że typa zabili w kawiarence internetowej jak wygrał z nimi w CS'a? Ciekawe, że wszyscy mieli przy sobie noże... Oczywiście ludzie zaczęli gadać 'to przez grę', ale normalni ludzie nie chodzą grać do cafe z nożami - wniosek, wiele rzeczy na pierwszy rzut oka jest przez grę, ale jak ktoś kogoś zabije to może po prostu chciało mu się kogoś zabić? Tak samo jak ktoś skoczy z wieżowca - niby przez to, że nie może grać, ale on ma problemy w domu i w szkole i nie ma zbyt dużo perspektyw, żeby to naprawić - uświadomił sobie i skoczył. A jak ktoś dostał zawału znajdująć DSL to tak samo by dostał wygrywając w totka.
racja racja swieta racja jedyna osoba w tym temacie ktura mowi z sensem (naprawde)