Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloody
ja mam tak ze jak gram w tibie to sie lepiej czuje i wogule
|
o kurde takiego paralituka w zyciu nie widzialem...(jestes chlopcze uzalezniony)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kagan
Pomijając taki drobny szczegół że w tak młodym wieku zawał jest poprostu nie możliwy, ze względu na ciało człowieka...
|
moze masz racje ale hyba na pewno ja masz... ale gdzie jest napisane ze hlopak byl mlody??albo sie nie doczytalem(jak nie to srry)
Cytuj:
To tak to jest... rzeczy typu "Batman latał, ja też moge"
|
masz racje
Cytuj:
mimo wzystko ludzie potrafią odróżnic co jest prawdziwe a co nie...
|
auuua!!!!... sorry przez chwile mi sie zdawalo ze umiem biegac po scianach...
a propo co mowiles??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DR.UTi
Ludzie no błagam....widze że wszyscy tutaj lubią pisać baśnie....:/ Co wy jeszcze wymyślicie...może iż wasz brat uciekał po mieście i wrzeszczał że go goni armia Stalkerów..?...tak spokojnie mówicie o śmierciach tych ludzi że w to się nie da uwierzyć. Takie rzeczy powinny być w dziale 'Mity i Legendy'....-.-....jeszcze jakiś człowiek tu pisze, że skarbiec w Kazordoon był raz otwarty. Nie masz pewności?...to pisz "Słyszałem że..." .
1. Tibia uzależnia.
2. Jeżeli masz słabą psyhikę po prostu w nią nie graj, bo monar się w tibi nie specjalizuje.
|
masz racje mowia za spokojnie o smierci ludzi jak by chociaz w stawili jakas emotke ale nie (

) skarbiec w kazordoon zostal otwarty 2 razy ponoc GM go otworzyl zeby sie pochwalic(wziol pare nizkich lvl zaprowadzil do skarbca i sie teleportnol w sam srodek skarpca

)a jakis koles podobno wszedl do skarbca...
ja osobiscie w to nie wieze ale ja to tylko slyszalem (baju baj baju baj ladna bajke znam

)ja juz w tibie niegram tydzien (hura hura hura)
--------------------------------------------------------------------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Ehh... A wiecie, że typa zabili w kawiarence internetowej jak wygrał z nimi w CS'a? Ciekawe, że wszyscy mieli przy sobie noże... Oczywiście ludzie zaczęli gadać 'to przez grę', ale normalni ludzie nie chodzą grać do cafe z nożami - wniosek, wiele rzeczy na pierwszy rzut oka jest przez grę, ale jak ktoś kogoś zabije to może po prostu chciało mu się kogoś zabić? Tak samo jak ktoś skoczy z wieżowca - niby przez to, że nie może grać, ale on ma problemy w domu i w szkole i nie ma zbyt dużo perspektyw, żeby to naprawić - uświadomił sobie i skoczył. A jak ktoś dostał zawału znajdująć DSL to tak samo by dostał wygrywając w totka.
|
racja racja swieta racja jedyna osoba w tym temacie ktura mowi z sensem

(naprawde)