Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2011, 12:49   #237
Biohazardzista
Użytkownik forum

Biohazardzista's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2011
Lokacja: Rookgaard

Stan: Niegrający
Imię: Sokal
Profesja: Rookstayer
Świat: Silvera
Poziom: 1??
Skille: 10/10
Poziom mag.: ??
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fallows Pokaż post
Amber: They are nasty monsters, particularly as they have distance fighters and mages in their clans. My backpack is handmade from minotaur leather.

Ja: Backpack

Amber: Sorry, but I don't have time for that right now.

Przedstawiłem urywek rozmowy z Amber. Posiada ręcznie szyty plecak ze skóry minotaurów. Nie ma niestety czasu na uszycie go dla Nas.
Było już napisane przez Stonoga

Chcę tylko napisać że to że mam świeże konto nie znaczy ,że jestem noobem
Gram od tibii 7.8 i chcę zaznaczyć że byłem stałym użytkownikiem na "tibii net pl"

Dobra więc teraz ja się wypowiem :

MINOMAG

Po pierwsze co do minomaga dało się do niego wejść bez problemu do tibii 7.6.
Później drzwi zostały zablokowany przez cipsoft z powodu lootu jakiego miał m.in. Brass armor

Od tibii 7.8 zacząłem grać na rookgaardzie na askarze i mam w 90% pewność że do Minomaga nie da się wejść . . . lecz można go wypuścić

W jaki sposób? Tego niewiem , ale opiszę to poniżej co mi się przytrafiło w 2009 roku , pisałem to już na "tibia net pl" lecz tam potraktowali to jako spam.

Więc tak , właśnie wracałem z expowiska gdzieś przy minohell gdzie jest szczur i troll takie jedno miejsce spotkałem kolesia i on pytał się mnie czy pomoge mu zabić minomaga pytałem go czy to ściema ten pisał , że to sama prawda. No ale miałem jescze trochę czasu więc poszedłem z nim.W minohell kazał mi zaciągnąć minosy żeby go nie zabiły. Więc ułożyłem skrzynki na szybciora a ten gnał w strone drzwi. Nie wiedziałem dokładnie gdzie podszedł ale zauważyłem później gdy udało mi się pokonać drugiego minosa ,że on biegnie od strony pieca [ tam na górze ] a za nim Minomag , on odrazu exitował się . A ja dostałem z różdżki elektrycznej gdzieś w granicach 72 - 76 nie pamiętam dokładnie , ale wiem że miałem najlepsze eq na rokoo jak dotąd a skille to były 18/22 , więc nie wiem czy uczeń minomaga dał by radę zadać mi cios w granicach 75 przy takim uzbrojeniu , choć nigdy nie spotkałem go to nie mam pewności czy dał by radę

tyle o minomagu resztę postaram się jeszcze dopisać oraz o ghoulu spajku i wszystkim innym co wiem
i chcę powiedzieć jeszcze że taki post możecie znaleść na stonie tibi net pl gdzie został on potraktowany jako spam czy coś takiego więc odszedłem bo miałem już dość , wczoraj zaciekawiło mnie co teraz dzieje się na rokoo ,więc znalazłem ten temat i myślę ,że w nim dojdziemy do rozwiązania

za niedługo edit pozdro

Ostatnio edytowany przez Biohazardzista - 28-12-2011 o 15:18.
Biohazardzista jest offline   Odpowiedz z Cytatem