Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fallows
Amber: They are nasty monsters, particularly as they have distance fighters and mages in their clans. My backpack is handmade from minotaur leather.
Ja: Backpack
Amber: Sorry, but I don't have time for that right now.
Przedstawiłem urywek rozmowy z Amber. Posiada ręcznie szyty plecak ze skóry minotaurów. Nie ma niestety czasu na uszycie go dla Nas.
|
Było już napisane przez Stonoga
Chcę tylko napisać że to że mam świeże konto nie znaczy ,że jestem noobem
Gram od tibii 7.8 i chcę zaznaczyć że byłem stałym użytkownikiem na "tibii net pl"
Dobra więc teraz ja się wypowiem :
MINOMAG
Po pierwsze co do minomaga dało się do niego wejść bez problemu do tibii 7.6.
Później drzwi zostały zablokowany przez cipsoft z powodu lootu jakiego miał m.in. Brass armor
Od tibii 7.8 zacząłem grać na rookgaardzie na askarze i mam w 90% pewność że do Minomaga nie da się wejść . . . lecz można go wypuścić
W jaki sposób? Tego niewiem , ale opiszę to poniżej co mi się przytrafiło w 2009 roku , pisałem to już na "tibia net pl" lecz tam potraktowali to jako spam.
Więc tak , właśnie wracałem z expowiska gdzieś przy minohell gdzie jest szczur i troll takie jedno miejsce spotkałem kolesia i on pytał się mnie czy pomoge mu zabić minomaga pytałem go czy to ściema ten pisał , że to sama prawda. No ale miałem jescze trochę czasu więc poszedłem z nim.W minohell kazał mi zaciągnąć minosy żeby go nie zabiły. Więc ułożyłem skrzynki na szybciora a ten gnał w strone drzwi. Nie wiedziałem dokładnie gdzie podszedł ale zauważyłem później gdy udało mi się pokonać drugiego minosa ,że on biegnie od strony pieca [ tam na górze ] a za nim Minomag , on odrazu exitował się . A ja dostałem z różdżki elektrycznej gdzieś w granicach 72 - 76 nie pamiętam dokładnie , ale wiem że miałem najlepsze eq na rokoo jak dotąd a skille to były 18/22 , więc nie wiem czy uczeń minomaga dał by radę zadać mi cios w granicach 75 przy takim uzbrojeniu , choć nigdy nie spotkałem go to nie mam pewności czy dał by radę
tyle o minomagu resztę postaram się jeszcze dopisać oraz o ghoulu spajku i wszystkim innym co wiem
i chcę powiedzieć jeszcze że taki post możecie znaleść na stonie tibi net pl gdzie został on potraktowany jako spam czy coś takiego więc odszedłem bo miałem już dość , wczoraj zaciekawiło mnie co teraz dzieje się na rokoo ,więc znalazłem ten temat i myślę ,że w nim dojdziemy do rozwiązania
za niedługo edit pozdro