Temat: Kim grać
Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2012, 12:39   #9
demoninator
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez allall Pokaż post
Nigdy nie używam 2 ręcznych broni. Wcześniej miałem Nightmare blade, to hity do ok 270, teraz mam Magic Sword, to tak lekko ponad 300 się wbijam Oczywiście nie zawsze, ale czasami wejdzie
165 lvl skille 103/100 i ja walę takie hity o jakich Ty mówisz, tylko tak że walę je często. Ty może czasem walniesz w draga który jest wrażliwy na fizyczne, pojdz sobie na jakiegoś lepszego mobka i z 270 na pewno nie walniesz )

@topic
Masz dwa wybory, druid albo sorc.
Druidem expisz prawie tak samo jak sorcem (więc nie wiem co wy wymyślacie, fakt sorc ma lepszego vis hura i flam hura, ale wątpie żeby często tego używał, exp magów to zawsze będzie vis vis albo frigo flam itp).
Sorcem porobisz SD których nikt nie kupuje w ilościach mniejszych niż cały bp w stackach po 100 ( na bank będziesz stał po depo albo gdzieś i je katował).
Druidem na lvlu 30-40 możesz spokojnie zabrać jakiegoś Eka na hunt i dodatkowo go lecząc zmniejszy się waste. Na wyższych lvlach nawet nie wiecie jak jest to opłacalne (hunty na drakenach na murach, grimy, helle).
W pvp używa się SD głównie a druid chyba może go używać więc nie wiem czym różni się druid-sorc w pvp. No może tym że druid ma paraliż
Ja bym na Twoim miejscu wybrał druida, jakiś zwykle przyjemniejszy dla mnie był ale może to też dlatego że lubię robić coś innego niż tylko stać i lać potworka.
demoninator jest offline   Odpowiedz z Cytatem